Filter
Mastergrader
Hongkong Studietype: Alle Pacing: Alle

Søk Masterstudier i Lederskap i Hong Kong

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

En mastergrad i ledelse er opptatt med organisatoriske endringer, team tilrettelegging, konflikter og kommunikasjon i organisasjoner. Det gir studentene en tverrfaglig utdanning for å håndtere disse problemene som institusjonene står overfor i dag.

Hong Kong, funnet på sørkysten av Kina, landet er en av de to spesielle administrative regioner i Kina. Hong Kong 's høyere utdanning er plassert i England struktur så vel som internasjonale systemer. Det administreres av landet 's Education Bureau.

Mastergrad studie i Lederskap i Hong Kong

Les mer Minimér
Andre studiemuligheter i Asia

1 Resultater i Lederskap, Hongkong

Andre valg innen dette fagområdet:
The Hong Kong University of Science and Technology

Dette MPhil-programmet søker å utvikle studentenes entreprenørånd, slik at de kan initiere innovasjon innen bedrifter eller starte egen virksomhet ved hjelp av høyteknolo ... [+]

Mulighetene for entreprenørskap er store i dagens globale miljø. Tekniske innovasjoner har stor innvirkning på folks liv og bidrar til suksesser til ulike økonomier. I dette unike programmet får studentene muligheten til å oppleve entreprenørskapsreisen gjennom kurs, internship og opprettelse av et markedsførbart produkt / tilbud og forretningsplanen som følger med.

TLE-programmet gir studentene tverrfaglige erfaringer og åpner karrieremuligheter for alt = "teknologiledelse og entreprenørskap.

Dette MPhil- programmet søker å utvikle studentenes entreprenørånd, slik at de kan initiere innovasjon innen bedrifter eller starte egen virksomhet ved hjelp av høyteknologiske teknologier. Det tar sikte på å spille en katalytisk rolle i utviklingen av et innovativt pedagogisk kultur- og entreprenørskapsøkosystem på universitetsområdet og for å øke kunnskapsoverføringen til det virkelige samfunnet.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk