Filter
Mastergrader
Irland Studietype: Alle Pacing: Alle

Se Master programmer i Lederskap i Irland

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Lederskap innebærer å lære om de ferdigheter og evner som er nødvendige for en person til å lede en gruppe, lag, organisasjon eller bedrift. Det inkluderer å studere en rekke ulike lederstiler, samt fellestrekk at effektive ledere besitter, for eksempel karisma og evne til å ta beslutninger.

Irland nylig gjennomført en lov, som pålegger alle studenter ved universitet utdanning for å søke om statlig lån for å tillate dem å oppnå sine høyere akademiske drømmer. Første offisielle språket er irsk, også kjent som irsk gælisk, men engelsk (det andre offisielle språket) er mer utbredt. Den nasjonale hovedstaden er Dublin. Irland er kjent for å feire St. Patricks Day (17 mars) over hele verden.

Master i Lederskap i Irland

Les mer Minimér

1 Resultater i Lederskap, Irland

Institute of Technology Sligo

Irlands tidlige sektor har en dynamisk, spennende og utfordrende fremtid. Den trenger effektive og selvsikker ledere på tvers av feltene praksis, politikk, advokatvirksom ... [+]

Irlands tidlige sektor har en dynamisk, spennende og utfordrende fremtid. Den trenger effektive og selvsikker ledere på tvers av feltene praksis, politikk, advokatvirksomhet, regulering, utdanning og faglig utvikling.

Har du det som trengs for å være en av de ledere? Ønsker du å utvikle dine lederskap og advocacy ferdigheter og evner på måter som reflekterer og bygger kapasiteten til tidlig års sektor? Ønsker du å være en del av et fellesskap av praksis som vil påvirke og lede tidlig års sektor inn i fremtiden?

Hvis svaret på disse spørsmålene er ja, og du har en 2,2 BA-honnør i ECCE eller kognitiv disiplin og vil ha minst to års erfaring med å jobbe i tidligårsbransjen eller et relatert felt avsluttet på slutten av postgraduate programmet, så Institute of Technology Sligo har Nivå 9-programmet som vil hjelpe deg med å oppfylle disse ambisjonene.... [-]

Irland Sligo
September 2019
Heltid studier
2 år
Nettstudier & Campus kombinert
Les mer på norsk