Mastergrad program i Lederskap på New Zealand

Se Mastergrad studier i Lederskap på New Zealand

Lederskap

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Lederskap er evnen til å lede og administrere andre mennesker, enten i formelle eller uformelle sammenhenger. Det krever ferdigheter som besluttsomhet og kommunikasjon, som kan være ervervet gjennom deltakelse i en leder utdanningsprogram.

New Zealand er en øy land i den sørvestlige Stillehavet. Landet består geografisk to viktigste landmasser - at av Nord-og Sør-øyene - og en rekke mindre øyer. Utenlandske studenter må ha et studentvisum og en rimelig grad av penger å bruke for å gjennomføre et studium på et New Zealand basert pedagogisk institusjon. New Zealand utdanningsinstitusjoner vil informere de aktuelle utlendingsmyndighetene dersom en student opphører å delta på deres innrullert kurs, som da kan suspendere eller avbryte den student 's visum. Utdanningsinstitusjoner ofte også utveksle denne innmelding og frammøte data elektronisk med andre offentlige organer som er ansvarlige for å gi student assistanse.

Mastergrad studie i Lederskap på New Zealand

Les mer

Master informasjonsvitenskap

Massey University
Campus Heltidsstudier 2 år March 2019 New Zealand Auckland

I Master of Information Sciences vil du lære å anvende kunnskap om IKT-teknologier og / eller ledelsen med både en bred verdensbilde og en spesialitet nivå. [+]

I Master of Information Sciences vil du lære å anvende kunnskap om IKT-teknologier og / eller ledelsen med både en bred verdensbilde og en spesialitet nivå.

Studieprogrammer fokusere på teknisk kunnskap for eksempel programmering. Når du gjennomføre høyere studier, vil du lære mer om anvendelsen av de mer kompliserte prosesser du kan bruke denne kunnskapen til, som utvikling av komplekse og avhengige drifts- og anerkjennelse systemer.

Studerer mot dine mestere er en tilfredsstillende og utfordrende prosess som vil gi deg en ettertraktet videreutdanning kvalifisering. Hvis du ønsker å få en mer detaljert oversikt over et område av studien, enten for interesse, eller å kanskje flytte opp i hierarkiet i din karriere, bør du vurdere denne kvalifiseringen.... [-]