Filter
Mastergrader
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Studietype: Alle Pacing: Alle

Søk Mastergrader i Lederskap i Storbritannia

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

De som studerer ledelse er ofte i stand til å påta seg en rekke lederroller i bedrifter, offentlige etater, nonprofit grupper eller andre organisasjoner. Dette emnet omfatter studier av hva som gjør en god leder og hvordan lederegenskaper kan bli kjøpt opp.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Master i Lederskap i Storbritannia

Les mer Minimér

3 Resultater i Lederskap, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

University of Chicago Booth School of Business

Med våre tilpassede kompetanse-og lederutviklingsprogrammer, designet spesielt for bedriftens behov, vil vi hjelpe laget ditt komme til toppen. ... [+]

Menneskene i bedriften din er din mest verdifulle ressurs.

Vi er University of Chicago Graduate School of Business, en av verdens fremste handelshøyskoler. Med våre tilpassede kompetanse-og lederutviklingsprogrammer, designet spesielt for bedriftens behov, vil vi hjelpe laget ditt komme til toppen.

Ditt team vil adressen utfordringer med større beredskap. De vil presse sine beste ideer til et nytt nivå. De vil fortsette med selvtillit.

Oppdage og utvikle den sanne verdien og potensialet i laget ditt med tilpassede utøvende utdanning fra Chicago GSB.

Å utvikle ledere i bedriften, lære av en leder i næringslivet utdanning. Dagens forretningsklima krever oppfinnsomhet. På Chicago GSB, vet vi at de sterkeste ideene kommer fra en dyp forståelse av begrepene som ligger til grunn for virksomheten. Vårt omfattende tilnærming gir dybde og bredde til virksomheten kunnskap og kontekst til dagens utfordringer-sentrale elementer i å bestemme de mest vellykkede strategier. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2019
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
LUMS, McGill, YNU, FGV/EBAPE, IIMB

IMPM er et internasjonalt program for ledere som fører til en mastergrad. Kjerneprogrammet er et sett på fem moduler på 10 dager hver som foregår over 18 måneder, organis ... [+]

IMPM er et internasjonalt program for ledere som fører til en mastergrad. Kjerneprogrammet er et sett på fem moduler på 10 dager hver som foregår over 18 måneder, organisert av lederhensyn.

Å følge disse modulene er alle slags spennende aktiviteter i klassen og ut: Co-coaching, Friendly Consulting, Dedicated Tabeller, Manager Exchanges, og Impact Teams. Å delta på de fem modulene og fullføre papirene og IMPM tilfredsstillende, vil resultere i tildeling av IMPM sertifikatet.

De som ønsker å motta Masters i Management grad fra McGill University eller en MSc International Masters i Executive Management fra Lancaster University, utover IMPM sertifikatet, skriver et IMPM som gir dem mulighet til å undersøke dypere inn i et spørsmål om viktig bekymring for dem. IMPM "src =" // www.masterstudies.com/element_db/13/13038_impm_program_overview.jpg "alt =" impm "/>... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Lancashire
September 2019
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESCP Europe Business School

Master i Digital Transformation Management ... [+]

Programmål

Master i Digital Transformation Management

Når du tar en ikke-tradisjonell forretningsutdanningstilnærming, samtidig som du opprettholder akademisk rigor, er denne graden godt posisjonert for å hjelpe deg med å oppnå en dyp forståelse av forretningsmessig påvirkning av teknologier, forbereder deg til å slå bakken i den digitale transformasjons- og teknologiløsningen når du oppgraderer.

Hvem er dette programmet for?

Dette masterprogrammet er designet for alle som ønsker å:

Utvikle en dyp forståelse av hvordan store grense teknologier fungerer, så vel som deres virksomhet, økonomiske og sosiale konsekvenser.Få de rette ferdighetene til å bli fremtidige ledere og ledere, å kunne styre både mennesker og maskiner, samt forretnings- og teknologipersonell.Få en konkurransefortrinn i digitaliserings- eller digitale transformasjonsmiljøene.Behandle digitale forretningsprosesser og skaffe kunnskap og ferdigheter som trengs for å støtte digitale transformasjonsinitiativer.Kunne holde forskjellige roller og karrieremuligheter i krysset mellom forretnings- og grense teknologier.Opptakskrav... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk