Mastergrad studie i Life Skills

Beste studieprogrammer Mastergrad studier i Life Skills 2018

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Mastergrad program i Life Skills

Les mer

Master Grad I Tidlig Barndom: Perspektiver Og Linjer Av Intervensjon (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Spania Palma de Mallorca

Hensikten med master er å gi avansert opplæring av spesialisert og tverrfaglig natur som kvalifiserer profesjonelt til å gripe inn i programmer og tjenester for barn under seks år. [+]

Hva er?

Hensikten med master er å gi avansert opplæring av spesialisert og tverrfaglig natur som kvalifiserer profesjonelt til å gripe inn i programmer og tjenester for barn under seks år.

Sosiale endringer (multikulturalisme, nye familiestrukturer ...) og nåværende vitenskapelige fremskritt (nevrovitenskap, vedhengsteori, systemisk perspektiv ...) krever nye utviklingsmetoder og -intervensjoner i de første årene av livet.

Intervensjonen i tidlig barndom er nøkkelen til fremtidig utvikling, og det er nødvendig å inkludere forfremmelses- og støttetjenester, favorisere forebyggende programmer og påvisning av risikosituasjoner.

Tidlig barndomsteori og forskning har mye å bidra til utvikling av samfunnspolitikker og -praksis, samt overvåking og evaluering av tiltak og opplæring av personer med ansvar for tidlig barndomspleie.... [-]