Filter
Mastergrader
Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste studieprogrammer 2 Mastergrad studier i Life Skills 2019

En mastergrad hjelper elevene til å bygge videre på sine ferdigheter ved å utstyre dem med teknikker og tilleggskunnskap. Programmer varer vanligvis ett til to år. Denne utdanningen kan gjøre nyutdannede mer mangfoldig, tilpasningsdyktig og markedsførbar i den profesjonelle verden.

Hva er en Master i Livsferdigheter? Denne graden gir en spesialisert utdanning til lærere, slik at de bedre kan betjene unge studenter. Den inkorporerer grunnleggende om barndomsutvikling med opplæring i identifikasjon, diagnose og inngrep av en student som trenger hjelp. Programdeltakere kan få en ytterligere forståelse utover deres egen læringsevne i klasserommet. Studenter som søker denne graden kan spesialisere seg i ulike aspekter av livsferdigheter for de som lider av fysiske eller psykiske funksjonshemminger, og kan lære å imøtekomme forskjellige mennesker.

En master i livskunnskap hjelper elevene å lære å lære barn å utvikle problemløsende, analytiske og kommunikasjonsevner. Dette kan inkludere hvordan man lager rutine, hvordan man effektivt kommuniserer eller hvordan man utøver tålmodighet, som alle kan brukes til dagliglivet. Studentene lærer også å identifisere utfordringer hos enkeltpersoner og utvikle strategier for å takle dem.

Kostnaden for en mastergrad varierer. Det avhenger av undervisningsrenter og andre avgifter ved institusjonen du velger. Fremtidsstudenter skal undersøke forskjellige universiteter for å finne et program som passer deres behov.

Denne grad hjelper nyutdannede å utvikle ferdighetene til å hjelpe andre som sliter med dagliglivet. Det gjør det også mulig for dagens lærere og andre lærere å forbedre sine teknikker i deres nåværende arbeidsmiljø eller ta på seg flere roller i spesialundervisning. En kandidat kan også bli en livsferdighetstrener eller en profesjonell som fokuserer på inkluderingsproblemer i ideelle organisasjoner eller offentlige organisasjoner.

En Master i Life Ferdigheter tilbys på høgskoler og universiteter over hele verden. Men for de som ønsker mer fleksibilitet og foretrekker å studere eksternt, finnes det også online-alternativer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

2 Results in Life Skills

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Mesteren i tidlig omsorg. Forebygging, diagnostisering og behandling avhenger av de grunnleggende aspektene av barnutvikling, viktigheten av familien som promotor og enab ... [+]

Steder: Barcelona - Madrid

Timer: Madrid SD / MXJ Barceona SD

Kvalifikasjon: Master i tidlig assistanse utstedt av ISEP

omtrent

Mesteren i tidlig omsorg. Forebygging, diagnostisering og behandling avhenger av de grunnleggende aspektene av barnutvikling, viktigheten av familien som promotor og enabler for denne utviklingen, i typer patologier og endringer som kan oppstå under denne prosessen, og på måter å oppdage, diagnostisere og gripe inn hvert tilfelle.

Programmet teprepara for å oppdage tidlige potensielle risikoer for mangler, samt å utføre stimuleringsbehandlinger for barn under 6 år som har en utviklingsforstyrrelse eller er i fare for å lide, for å oppnå maksimal fysisk, mental og sosiale.... [-]

Spania Barcelona Madrid
October 2019
Campus
Les mer på norsk
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Hensikten med master er å gi avansert opplæring av spesialisert og tverrfaglig natur som kvalifiserer profesjonelt til å gripe inn i programmer og tjenester for barn unde ... [+]

Hva er?

Hensikten med master er å gi avansert opplæring av spesialisert og tverrfaglig natur som kvalifiserer profesjonelt til å gripe inn i programmer og tjenester for barn under seks år.

Sosiale endringer (multikulturalisme, nye familiestrukturer ...) og nåværende vitenskapelige fremskritt (nevrovitenskap, vedhengsteori, systemisk perspektiv ...) krever nye utviklingsmetoder og -intervensjoner i de første årene av livet.

Intervensjonen i tidlig barndom er nøkkelen til fremtidig utvikling, og det er nødvendig å inkludere forfremmelses- og støttetjenester, favorisere forebyggende programmer og påvisning av risikosituasjoner.

Tidlig barndomsteori og forskning har mye å bidra til utvikling av samfunnspolitikker og -praksis, samt overvåking og evaluering av tiltak og opplæring av personer med ansvar for tidlig barndomspleie.... [-]

Spania Palma
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk