Filter
Mastergrader
Studietype: Alle Pacing: Alle

Mastergrad studier i Livsferdigheter 2020

En mastergrad hjelper elevene til å bygge videre på sine ferdigheter ved å utstyre dem med teknikker og tilleggskunnskap. Programmer varer vanligvis ett til to år. Denne utdanningen kan gjøre nyutdannede mer mangfoldig, tilpasningsdyktig og markedsførbar i den profesjonelle verden.

Hva er en Master i Livsferdigheter? Denne graden gir en spesialisert utdanning til lærere, slik at de bedre kan betjene unge studenter. Den inkorporerer grunnleggende om barndomsutvikling med opplæring i identifikasjon, diagnose og inngrep av en student som trenger hjelp. Programdeltakere kan få en ytterligere forståelse utover deres egen læringsevne i klasserommet. Studenter som søker denne graden kan spesialisere seg i ulike aspekter av livsferdigheter for de som lider av fysiske eller psykiske funksjonshemminger, og kan lære å imøtekomme forskjellige mennesker.

En master i livskunnskap hjelper elevene å lære å lære barn å utvikle problemløsende, analytiske og kommunikasjonsevner. Dette kan inkludere hvordan man lager rutine, hvordan man effektivt kommuniserer eller hvordan man utøver tålmodighet, som alle kan brukes til dagliglivet. Studentene lærer også å identifisere utfordringer hos enkeltpersoner og utvikle strategier for å takle dem.

Kostnaden for en mastergrad varierer. Det avhenger av undervisningsrenter og andre avgifter ved institusjonen du velger. Fremtidsstudenter skal undersøke forskjellige universiteter for å finne et program som passer deres behov.

Denne grad hjelper nyutdannede å utvikle ferdighetene til å hjelpe andre som sliter med dagliglivet. Det gjør det også mulig for dagens lærere og andre lærere å forbedre sine teknikker i deres nåværende arbeidsmiljø eller ta på seg flere roller i spesialundervisning. En kandidat kan også bli en livsferdighetstrener eller en profesjonell som fokuserer på inkluderingsproblemer i ideelle organisasjoner eller offentlige organisasjoner.

En Master i Life Ferdigheter tilbys på høgskoler og universiteter over hele verden. Men for de som ønsker mer fleksibilitet og foretrekker å studere eksternt, finnes det også online-alternativer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Livsferdigheter

HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg

Child Culture Design (CCD) er et felt som vokser i kunnskap, behov og etterspørsel både nasjonalt og internasjonalt. Ved å fokusere på barnas lek, barns perspektiver og d ... [+]

MFA Barnekulturdesign

Child Culture Design (CCD) er et felt som vokser i kunnskap, behov og etterspørsel både nasjonalt og internasjonalt. Ved å fokusere på barnas lek, barns perspektiver og deres spesifikke forhold, har vi opprettet et masterprogram som ikke har ekvivalent i verden.

Aaron Burden / Unsplash

Om programmet

Målet er å kombinere fagdesign og kunstnerisk praksis med barnekultur og barnekultur. En kunstnerisk og humanistisk utsikt gjennomsyrer utdanningen.

En av hjørnesteinene arbeider for å skape et bærekraftig samfunn, ikke bare i økologisk forstand, men også med hensyn til sosial likestilling, likestilling, etikk, økonomi og spørsmål om sosial rettferdighet. Et viktig aspekt er samarbeid med organisasjoner og andre aktører med felles mål.... [-]

Sverige Gøteborg
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk