MASTERSTUDIES.NO

Fjernundervisning Mastergrader i Logistikk 2020

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

For personer som er interessert i å koordinere organiseringen og bevegelse av ulike forsyninger, produkter og ansatte, kan en bachelor i logistikk være en stor grad valg. Dette grad forbereder individer til å forfølge karrierer i logistikk, samt ledelse og forretningsrelaterte stillinger.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Fjernundervisning Master i Logistikk

16 Resultater i Logistikk, Fjernundervisning Filter

Master mot logistikk og supply chain

IMF Business School Portugal
Nettstudier Deltid 720 timer Åpen påmelding Portugal Portugal Online

Logistikkaktiviteter anta en høy andel av kostnadene for et produkt, og derfor en god ledelse er viktig i enhver bedrift eller organisasjon. Etterspørselen etter fagfolk som har en mastergrad i logistikk er stadig voksende som vi er i en verden av konstant globalisering, der internasjonal logistikk er stadig viktigere, samt nye teknologier og de stadige nye trender i bransjen.

Profesjonell mastergrad i internasjonal handel og logistikk

INEAF Business School
Nettstudier Deltid 750 timer Åpen påmelding Spania Spania Online

På grunn av det globale markedet som er, dagens samfunn styrker har fagfolk, ledere og ledere med grundige forberedelser på funksjon av internasjonale markeder og samtidig utnytte de verktøy og teknikker for å skape nye forretningsmuligheter. Dette Professional Master i International Trade and Logistics form ...

Master Européen LOGIS

INEAD
Nettstudier 2 år Åpen påmelding Frankrike France Online Belgia Belgium Online Sveits Sveits online Luxembourg Luxembourg Online Canada Canada Online Libanon Lebanon Online Fransk Guiana Fransk Guyana Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Martinique Martinique Online Reunion Gjenforening på nettet Mauritius Mauritius Online Fransk Polynesia Fransk Polynesia Online Marokko Marokko Online Tunisia Tunisia Online Algerie Algerie Online Den demokratiske republikken Kongo Kongo DRC (Zaire) Online Republikken Kongo Kongo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Senegal Senegal Online Elfenbenskysten Elfenbenskysten online Gabon Gabon Online Liechtenstein Liechtenstein Online Madagaskar Madagaskar Online + 43 fler

Master Européen ** délivré par la Federation Européenne des Ecoles (Fede) - Association Régie par le droit suisse (CCS.art 60-79). Le Master Européen est un diplôme Européen Valide par l'IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education) qui est un organisme d'akkreditering américain.

Master i integrert logistikk

Autonomous University of Barcelona (UAB)
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona + 2 fler

Du vil få en integrert visjon om logistikk som et dynamisk og heterogen virksomhet sfære med en strålende fremtid.

MBA Master i ledelse og logistikkledelse

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

MBA Master in Management and Logistics Management vil gi deg mulighetene til å effektivt styre alle logistikkprosesser innen drift og kunnskap innen hovedområdene i virksomheten, for eksempel markedsføring, økonomi, menneskelige ressurser, handel, salg og, med spesiell vekt, innen kommunikasjon og talentledelse.

Master i ledelse og logistikk ledelse

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Master i ledelse og logistikkledelse vil gi deg nøkkelkunnskaper når det gjelder logistikkprosesser på operasjonsområdet. Denne mesteren tilbyr de nødvendige verktøyene for å øke konkurranseevnen til din bedrift eller organisasjon. På denne måten vil du utvikle en strategisk visjon i alle handlingene du implementerer i forsyningskjeden i organisasjonen din. Du vil lære å definere en logistikkstrategi og å utføre en bærekraftig og innovativ styring fra alle områder.

Mastergrad i kvalitetsledelse og drift

UNIR - Mexico
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Kontakt skolen Mexico Mexico City

Curriculum for Master i Operations Management og Quality of UNIR Mexico svarer til kravene fra nasjonale eller internasjonale selskaper som trenger ledende fagfolk, i stand til å optimalisere styringen av produkter og prosesser.

Offisiell mastergrad i logistikk og styring av forsyningskjeder

IMF Business School
Nettstudier Deltid 1 år Åpen påmelding Spania Madrid

Universitetets masterstudium i logistikk og forsyningskjedestyring har som mål å gi spesialisert og profesjonell opplæring innen logistikkområdet. Bedrifter innen logistikk og forsyningskjede etterspør personell med ikke bare lederegenskaper, men også med spesifikke som gjør dem i stand til å ta beslutninger i logistikkverdenen, noe som bidrar til større konkurranseevne for selskapene deres i et stadig mer globalt miljø og der det blir mindre og mindre differensiering i kvaliteten på produkter, industrielle produksjonsprosesser, innovasjoner eller fortjenestemargin.

Master i Logistikk og Supply Chain Management

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

Den logistiske virksomheten antar en høy prosentandel i prisen på et produkt, og derfor er en god ledelse avgjørende for enhver bedrift eller organisasjon. Etterspørselen etter fagfolk med en mastergrad i logistikk øker stadig på grunn av å finne oss i en stadig mer globalisert verden, med en økende vekt av internasjonal logistikk, ny teknologi og konstant nye trender i sektoren.

Master i Logistikk og Supply Chain Management

Instituto Europeo de Posgrado - España
Nettstudier Deltid 1500 timer Åpen påmelding Spania Spania Online

Denne master kvalifiserer studenten som spesialist i Supply Chain Management, i motsetning til den individualiserte analysen av kvantitative teknikker eller operative analytiske modeller av de ulike elementene som utgjør forsyningskjeden.

Master i Logistikk Management

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado
Nettstudier 1 år Åpen påmelding Spania Madrid

Logistikk er blitt et av områdene med størst utvikling i næringslivet. Hver dag organisasjoner krever flere og bedre fagfolk som mestrer styringen av kjøp, aksjer, transport og distribusjon. Seneca Institute tilbyr det mest komplette programmet i Logistikk, som gjør at du kan gjøre en vellykket karriere på dette feltet.

Master i strategisk styring av operasjoner og innovasjon

OBS Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona + 1 fler

Master in Strategic Management of Operations and Innovation tilbyr deg utvikling av ferdigheter, evner og tilegnelse av kunnskap på linje med de nye utfordringene som den globaliserte verden krever av nye ledere.

Master i Supply Chain Management

OBS Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona + 1 fler

Online logistikk-master som gir nøklene til å lede transformasjonen av tradisjonelle forretningsmodeller. Master i Supply Chain Management

Online mester i drift og supply chain management

GBSB Global Business School - Online programs
Nettstudier Heltid studier Deltid 9 - 12 måneder Kontakt skolen Spania Spania Online Madrid + 2 fler

Online Master i Operasjon og Supply Chain Management er utformet for å gi studentene en grunnleggende forståelse av operasjon og supply chain-funksjonen med et globalt perspektiv, med fokus på de overordnede effektene av drift og supply chain management på ytelsen til en organisasjon.

Online MBA / Master i driftsledelse

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Online MBA in Operations Management and Logistics (IMODO) er ment å utvikle de nødvendige kriteriene for å gjøre det mulig for studentene å ha en global, tydelig og omfattende oversikt over dagens operasjoner og se hvordan de effektivt og effektivt samhandler i vårt nåværende miljø.