MASTERSTUDIES

Master programmer i Logistikk i Hong Kong

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Hvorvidt en person har nettopp ferdig med videregående skole eller har hatt en karriere i mange år, kan en bachelor i logistikk være et flott verktøy. Dette grad gir studentene den kunnskapen som trengs for å kunne lykkes planlegge og utføre transport eller lagring av varer i en rekke forretninger innstillinger.

Hong Kong, funnet på sørkysten av Kina, landet er en av de to spesielle administrative regioner i Kina. Hong Kong 's høyere utdanning er plassert i England struktur så vel som internasjonale systemer. Det administreres av landet 's Education Bureau.

Mastergrad program i Logistikk i Hong Kong

3 Resultater i Logistikk, Hongkong Filter

MPhil i industriell ingeniørfag og beslutningsanalyse

The Hong Kong University of Science and Technology
Master
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Master of Philosophy (MPhil) -programmet fokuserer på å styrke studentenes kunnskap i deres valgte konsentrasjonsområde, og opplæring for ingeniørforskning og utvikling. Progr ...

Les mer

Master of Science i Industrial Logistics Systems

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Forskjellen i kommunikasjonsteknologi og transport har gradvis brutt regionale grenser. Global produksjon refererer til distribusjon av oppstrøms- og downstream-produksjonsakt ...

Les mer

MSc i internasjonal Shipping og Transport Logistikk

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Regjeringen i Hongkongs spesielle administrative region (HK Government) har opprettet Hong Kong Maritime and Logistics Scholarship Scheme (stipend) i PolyU for studieåret.

Les mer