25 Master Programmer i Logistikk i Nord-Amerika for 2024

Master Programmer i Logistikk i Nord-Amerika for 2024Filter
    • Utica, USA

    Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den elektroniske MS i Cybersecurity Operations Management-graden fra Utica College vil forberede deg til å fylle en rekke etterspurte stillinger i en av landets raskest voksende bransjer. Gjennom kurs som utforsker prinsippene for vellykket prosjektledelse, risikostyring og overholdelsesrammeverk, lederskapskonsepter og mer, får du ekspertisen du trenger for å lykkes, pluss den akademiske legitimasjonen for å ta CompTIA ® Project+ sertifiseringseksamen.

    • Doral, USA

    Fulltid

    4 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk, Spansk

    Master of Science i internasjonal logistikk-studiet er på 36 semestertimer. Læreplanen er utformet for å dekke strategiske forretningskurs som ledelsesøkonomi, strategisk ledelse, driftsledelse, regnskap, finans, markedsføring og statistikk, som er integrert i et omfattende opplæringsprogram som også inkluderer de detaljerte funksjonelle aspektene ved logistikkledelse fra en global og hjemlig perspektiv.

    • Miami, USA

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Logistikkteknikk er et fremvoksende ingeniørfelt dedikert til optimal design og drift av et logistikksystem som involverer prognose, innkjøp, transport, produksjon, lagring, distribusjon og lagring av materialer og ferdigvarer. Det involverer design og integrasjon av materiale, informasjon og pengestrømmer gjennom hele forsyningskjeden for best mulig å støtte organisasjonens mål. En logistikkingeniør må ha inngående kunnskap om logistikkoperasjoner, muliggjørende teknologi og systemdesignteknikker.

    • Zaragoza, Spania
    • Cambridge, USA

    Fulltid

    5 måneder

    Blandet

    Engelsk

    Den blandede mastergraden refererer til et nytt alternativ som utvikles av MIT som gjør det mulig for elever å kombinere MITx MicroMasters-legitimasjonen med ett + semester ved Zaragoza Logistics Center i Zaragoza, Spania (og som også vil omfatte et 3-ukers opphold på MIT) . MicroMasters-legitimasjonen krever at en elev skal bestå fem strenge online kurs i supply chain management og også bestå en proctored omfattende eksamen. Elever med MITx MicroMasters-legitimasjon i SCM kan da søke om MIT for den blandede SCM-mastergraden. Dette nye programmet vil kreve at den vellykkede søkeren kommer til MIT i januar og fortsetter studiene i Zaragoza til mai.

    • Florida City, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Keizer Universitys Master of Science in Sport Management and Operations (MSSMO) er designet for å gi studentene kunnskapen og ferdighetene som trengs for en profesjonell karriere i sportsbransjen. Programmet forbereder studentene til en rekke stillinger i idrettsbransjen. Programmet gir studentene kritisk tenkning, forretningssans og kommunikasjonsevner for å lede en rekke idrettsaktiviteter - fra liten liga til skolastisk idrett til idrett med høyere utdanning til profesjonell idrett. Etiske grunnlag og faglige standarder etableres og forsterkes. MSSMO-programmet oppmuntrer til kreativitet og uavhengig læring, samtidig som det fremmer et klima med klasseromssamarbeid.

    • Online Mexico

    Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Master i drift og kvalitetsstyring vil gi deg den nødvendige kunnskapen til å fungere som leder i utvikling og implementering av programmer, modeller og strukturer for organisasjonsdrift.

    • Oakland City, USA

    39 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Logistikk og Product Distribution spesialisering gir studentene samme Master of Science i Strategic Management pensum med et ekstra fokus på strategisk planlegging til distribusjon. Studentene skal få innsikt må koordinere effektive prosesser på tvers av en rekke bransjer.

    • Worcester, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    WPIs mastergrad i operasjonsledelse og forsyningskjedeanalyse, en STEM-utpekt grad, forbereder studentene på en karriere i å håndtere globale krav, distribusjoner og oppfyllelse av varer og tjenester. MS in Operations and Supply Chain Analytics gir studentene ferdighetene og praktiske prosjektledelsesteknikker som er nødvendige for å designe og administrere en effektiv forsyningskjede samtidig som de forstår hvordan de kan skape dyktighet i driften og prosessene dine. Ettersom hver av disse faktorene kan påvirke en organisasjons lønnsomhet og generelle kundetilfredshet, blir fagfolk med opplæring i både driftsledelse og forsyningskjede en viktig del av en bedrifts ledergruppe.

    • Miami, USA

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk, Engelsk

    Master i driftsledelse trener ledere og bedriftsledere til å være mer effektive og effektive prosjektledere, slik at de kan oppnå en dypere forståelse av hvordan man bruker resultatorientert moderne ledelsespraksis og verktøy for å sikre høye ytelsesstandarder.

    • The Bronx, USA

    Master of Science in International Transportation Management er en høy kvalitet og konkurransedyktig utdannelse på høyere nivå for de som er interessert i å forfølge en karriere i internasjonal virksomhet med spesiell vekt på transport og handel.

    • Mexico City, Mexico

    På universitetsområdet

    Hva vil du lære Du vil tilegne deg følgende kunnskap: Drift av forsyningskjeden i produksjonsbedrifter Inngående og utgående logistikkmodeller Teorier om effektiv ledelse av produksjonsbedrifter

    • Santiago de Querétaro, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Han uteksamineres som leder i innovative og høytytende strategier for å styrke multinasjonale virksomhetslogistikkaktiviteter. I tillegg utforsker den teknikker for å redusere kostnader, effektivisere transportruter, samt overføring og leveringstid på forskjellige stadier av forsyningskjeden.

    • Zapopan, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Enhver person involvert eller med ansvar som inkluderer LOGISTIKK. Engelsk for logistikk er det ideelle kurset for alle som jobber i logistikkindustrien og som trenger engelsk for å kommunisere når de reiser, sender og lagervarer. Kurset presenterer nøkkelordforrådet, så vel som de vanlige uttrykkene som er viktige for å kommunisere i forskjellige logistikkroller, for eksempel transportører, leverandører og bud. Det er fokusert på de arbeiderne som jobber som salgsagenter, tollere eller speditører uansett hvilken stilling de har, ettersom det er beregnet for lagerarbeidere, administrative arbeidere og til og med ledere. I hver av enhetene arbeides det med temaer som: kontinuerlig påfyll, transport og manøvreringsutstyr, containertyper, transportmuligheter, målinger og tilbud; manøvreringsutstyr, lagringsområder; brukervennlighet av nettsteder; bruk av teknologi i samfunnet. Med Imac Inglés Total vet du at du tjener mer når du investerer i fremtiden din. Kom, studer med oss og se selv.

    • Cancún, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Master i logistikk, innkjøp og transport fokuserer på opplæring av fagpersoner innen forretningsområdet tjenestedistribusjon. Med denne mastergraden skal studentene utvikle ferdigheter relatert til logistikk, transport, den strategiske visjonen i forsyningskjeden, styring av produksjons- og distribusjonsprosesser, samt oppgaver knyttet til selskapskjøp.

    • Celaya, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Målet er å trene kandidater i Business Logistics med høy sans for virksomhetsledelse, miljø og marked, med sikte på å optimalisere kostnadsnytten til organisasjoner gjennom administrasjon av forsyningskjeden.