MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Logistikk i Polen

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Den kunnskap fra en bachelor i logistikk forbereder studentene på flere ulike karrieremuligheter innen fagområdene logistikk, næringsliv og forvaltning. Den tverrfaglig kunnskap som er opparbeidet og ferdigheter som er utviklet ikke bare gjøre nyutdannede kunnskapsrik, men også allsidig arbeidere forberedt på å jobbe i ulike bransjer.

Polen, offisielt Republikken Polen, er et land i Sentral-Europa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen den sjette mest folkerike land i EU. EU / EØS-studenter trenger ikke visum for å studere i Polen. Levekostnadene i Polen er blant de laveste i EU.

Mastergrad i Logistikk i Polen

2 Resultater i Logistikk, Polen Filter

Master i internasjonal logistikkledelse

WSB University in Gdansk
Master
okt. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Programmet er dedikert til studenter som er interessert i utfordringer og muligheter som design, utnyttelse og effektiv og produktiv forbedring av forsyningskjeden kan gi dem, ...

Les mer

MSc i logistikk: logistiske systemer

Poznan University of Technology
MSc
<
Fulltid
<
3 semestre
Engelsk
Campus

Masterprogrammet i logistikksystemer er et 1,5 år (3-semester), spesialisert, utdannet program med fokus på å utvikle avansert kunnskap og ferdigheter innen logistikkledelse. ...

Les mer