MASTERSTUDIES

Masterstudier i Logistikk i Rostov-on-Don Russland

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

En bachelor i logistikk kan være et godt valg for personer med interesser i lageroperasjoner og prosedyrer. Dette grad gir studentene en grundig studie av samordnings taktikk og prosedyrer for å sikre jevn transport og lagring av varer. Nyutdannede kan utnytte denne kunnskapen i en rekke forskjellige yrker.

Russland (russisk: Россия) er den klart største landet i verden, som dekker mer enn en åttendedel av jordens 's bebodde landområde. Den tidligere State Committee for høyere utdanning i Russland finansiert 240 universiteter, akademier og institutter, noe som gjør Russland til en solid land å studere i.

Rostov-on-Don er en havneby, og det administrative senteret i Rostov oblast og Southern Federal District of Russland og vertene universiteter som Don State Technical University, Rostov State University of Economy and Southern Federal University for å nevne noen.

Beste studieprogrammer Mastergrad i Logistikk i Rostov-on-Don i Russland

1 Resultater i Logistikk, Rostov-on-Don Filter

Master i logistikk

Rostov State University of Economics
Master
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Campus

Master i logistikk praktisk program tilbyr avansert opplæring i ledelse og optimalisering av interne og eksterne logistikken av merkantil virksomhet.

Les mer