MASTERSTUDIES

Mastergrader i Logistikk i Sør-Afrika

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

En bachelor i logistikk er et utmerket valg for alle med interesse for samordning av mennesker, varer eller tjenester. Dette programmet gir en forståelse av riktige prosedyrer og tverrfaglig opplæring av ulike ledelse og forretningsdrift. Studentene er forberedt på å lykkes i ulike stillinger innenfor dagens arbeidsmarked.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

Mastergrad i Logistikk i Sør-Afrika

2 Resultater i Logistikk, Sør-Afrika Filter

Master of Operations Management (Research)

University of Johannesburg
Master
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Formål med kvalifisering: Kvalifikasjonen tar sikte på å utvikle intellektuelle og faglige ferdigheter, og gir studenten muligheten til å vise bevis for uavhengig og originalt ...

Les mer

MCom / MPhil in Logistics Management (RD)

University of Johannesburg
Master
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Dette programmet er forskningsbasert uten kurs. Studentene og studielederne bestemmer et forskningsemne, hvoretter studenten følger et avtalt forskningsopplegg frem til avhand ...

Les mer