MASTERSTUDIES

Masterstudier i Logistikk i Alcobendas Spania

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

En bachelor i logistikk kan være et godt valg for personer med interesser i lageroperasjoner og prosedyrer. Dette grad gir studentene en grundig studie av samordnings taktikk og prosedyrer for å sikre jevn transport og lagring av varer. Nyutdannede kan utnytte denne kunnskapen i en rekke forskjellige yrker.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Alcobendas Byen ligger i Madrid-regionen. Den har en stor business park, og det var en gang en blomstrende forretning sentralt. Den har over 100 000 innbyggere.

Topp universiteter Mastergrad studie i Logistikk i Alcobendas i Spania

1 Resultater i Logistikk, Alcobendas Filter

Master i Shipping Business Administration and Logistics

Bureau Veritas Formación
Master
sep. 2021
Spanish (Spain)
Campus

Master i Shipping Business Administration & Logistics er rettet mot nyutdannede i CC. Økonomisk, CC. Forretningsmenn, sjøingeniører, sivilingeniører eller ingeniører i CC. ...

Les mer