MASTERSTUDIES.NO

Fjernundervisning Mastergrader i Logistikk i Spania 2020

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Hvorvidt en person har nettopp ferdig med videregående skole eller har hatt en karriere i mange år, kan en bachelor i logistikk være et flott verktøy. Dette grad gir studentene den kunnskapen som trengs for å kunne lykkes planlegge og utføre transport eller lagring av varer i en rekke forretninger innstillinger.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Fjernundervisning Mastergrad program i Logistikk i Spania

13 Resultater i Logistikk, Spania, Fjernundervisning Filter

Profesjonell mastergrad i internasjonal handel og logistikk

INEAF Business School
Nettstudier Deltid 750 timer Åpen påmelding Spania Spania Online

På grunn av det globale markedet som er, dagens samfunn styrker har fagfolk, ledere og ledere med grundige forberedelser på funksjon av internasjonale markeder og samtidig utnytte de verktøy og teknikker for å skape nye forretningsmuligheter. Dette Professional Master i International Trade and Logistics form ...

Master i integrert logistikk

Autonomous University of Barcelona (UAB)
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona + 2 fler

Du vil få en integrert visjon om logistikk som et dynamisk og heterogen virksomhet sfære med en strålende fremtid.

MBA Master i ledelse og logistikkledelse

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

MBA Master in Management and Logistics Management vil gi deg mulighetene til å effektivt styre alle logistikkprosesser innen drift og kunnskap innen hovedområdene i virksomheten, for eksempel markedsføring, økonomi, menneskelige ressurser, handel, salg og, med spesiell vekt, innen kommunikasjon og talentledelse.

Master i ledelse og logistikk ledelse

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Master i ledelse og logistikkledelse vil gi deg nøkkelkunnskaper når det gjelder logistikkprosesser på operasjonsområdet. Denne mesteren tilbyr de nødvendige verktøyene for å øke konkurranseevnen til din bedrift eller organisasjon. På denne måten vil du utvikle en strategisk visjon i alle handlingene du implementerer i forsyningskjeden i organisasjonen din. Du vil lære å definere en logistikkstrategi og å utføre en bærekraftig og innovativ styring fra alle områder.

Offisiell mastergrad i logistikk og styring av forsyningskjeder

IMF Business School
Nettstudier Deltid 1 år Åpen påmelding Spania Madrid

Universitetets masterstudium i logistikk og forsyningskjedestyring har som mål å gi spesialisert og profesjonell opplæring innen logistikkområdet. Bedrifter innen logistikk og forsyningskjede etterspør personell med ikke bare lederegenskaper, men også med spesifikke som gjør dem i stand til å ta beslutninger i logistikkverdenen, noe som bidrar til større konkurranseevne for selskapene deres i et stadig mer globalt miljø og der det blir mindre og mindre differensiering i kvaliteten på produkter, industrielle produksjonsprosesser, innovasjoner eller fortjenestemargin.

Master i Logistikk og Supply Chain Management

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

Den logistiske virksomheten antar en høy prosentandel i prisen på et produkt, og derfor er en god ledelse avgjørende for enhver bedrift eller organisasjon. Etterspørselen etter fagfolk med en mastergrad i logistikk øker stadig på grunn av å finne oss i en stadig mer globalisert verden, med en økende vekt av internasjonal logistikk, ny teknologi og konstant nye trender i sektoren.

Master i Logistikk og Supply Chain Management

Instituto Europeo de Posgrado - España
Nettstudier Deltid 1500 timer Åpen påmelding Spania Spania Online

Denne master kvalifiserer studenten som spesialist i Supply Chain Management, i motsetning til den individualiserte analysen av kvantitative teknikker eller operative analytiske modeller av de ulike elementene som utgjør forsyningskjeden.

Master i Logistikk Management

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado
Nettstudier 1 år Åpen påmelding Spania Madrid

Logistikk er blitt et av områdene med størst utvikling i næringslivet. Hver dag organisasjoner krever flere og bedre fagfolk som mestrer styringen av kjøp, aksjer, transport og distribusjon. Seneca Institute tilbyr det mest komplette programmet i Logistikk, som gjør at du kan gjøre en vellykket karriere på dette feltet.

Master i strategisk styring av operasjoner og innovasjon

OBS Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona + 1 fler

Master in Strategic Management of Operations and Innovation tilbyr deg utvikling av ferdigheter, evner og tilegnelse av kunnskap på linje med de nye utfordringene som den globaliserte verden krever av nye ledere.

Master i Supply Chain Management

OBS Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona + 1 fler

Online logistikk-master som gir nøklene til å lede transformasjonen av tradisjonelle forretningsmodeller. Master i Supply Chain Management

Online mester i drift og supply chain management

GBSB Global Business School - Online programs
Nettstudier Heltid studier Deltid 9 - 12 måneder Kontakt skolen Spania Spania Online Madrid + 2 fler

Online Master i Operasjon og Supply Chain Management er utformet for å gi studentene en grunnleggende forståelse av operasjon og supply chain-funksjonen med et globalt perspektiv, med fokus på de overordnede effektene av drift og supply chain management på ytelsen til en organisasjon.

Online MBA / Master i driftsledelse

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Online MBA in Operations Management and Logistics (IMODO) er ment å utvikle de nødvendige kriteriene for å gjøre det mulig for studentene å ha en global, tydelig og omfattende oversikt over dagens operasjoner og se hvordan de effektivt og effektivt samhandler i vårt nåværende miljø.

SAP Master S / 4HANA Innkjøp og anskaffelser

UADIN Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 Spania Spania Online

Den verdensomspennende anerkjente SAP-sertifiseringen bekrefter ferdigheter og kunnskap. For tiden er profilene som er sertifisert i SAP de mest etterspurte og best betalte i markedet. Den tredje posisjonen i rangeringen av stillinger som selskapene krever mest, er okkupert av SAP-spesialistprofilen. Transport og logistikk er i dag til stede i alle sektorer på grunn av globaliseringens fremskritt. Bedrifter konkurrerer mer enn noen gang i et globalt miljø der produksjonsenheter er lokalisert der det er bedre økonomiske forhold. Samtidig har kundene større tilgang til informasjon og etterspør den beste servicen til den beste prisen, så logistikkfunksjonen blir et sentralt element for selskapenes konkurranseevne.