MASTERSTUDIES

Masterstudier i Logistikkledelse i Polen

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Studenter som regel fokus på å utvikle praktiske logistikk ferdigheter og kunnskap, lederegenskaper, og en dyp forståelse av globale økonomi i en logistikk program. Arbeids inkluderer vanligvis en nødvendig avhandling og deltakelse i internasjonale børser.

Som mange andre EU-land, tilbyr Polen billig eller gratis undervisning til EU studenter. Potensielle studenter bør søke direkte til deres valgte polsk institusjon. Universitetet i Warszawa, for eksempel kostnader mellom £ 1,300 og £ 2500 per år for sine engelskspråklige kurs.

Mastergrad i Logistikkledelse i Polen

2 Resultater i Logistikkledelse, Polen Filter

Master i internasjonal logistikkledelse

WSB University in Gdansk
Master
okt. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Programmet er dedikert til studenter som er interessert i utfordringer og muligheter som design, utnyttelse og effektiv og produktiv forbedring av forsyningskjeden kan gi dem, ...

Les mer

MSc i logistikk: logistiske systemer

Poznan University of Technology
MSc
<
Fulltid
<
3 semestre
Engelsk
Campus

Masterprogrammet i logistikksystemer er et 1,5 år (3-semester), spesialisert, utdannet program med fokus på å utvikle avansert kunnskap og ferdigheter innen logistikkledelse. ...

Les mer