MASTERSTUDIES

Master programmer i Luftfart i Portugal

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Mange av fagene som inngår i luftfarten avtale med design og produksjon fly, men det er også områder som fokuserer på flytrafikken og de miljømessige konsekvensene av fly og andre fly. Generelt luftfart kan også deles inn i kommunal og militær luftfart.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

Mastergrad studie i Luftfart i Portugal

2 Resultater i Luftfart, Portugal Filter

Master i luftfartsteknisk vedlikeholdsteknologi og ledelse

Atlântica University
Master
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Den andre studie syklusen i Aeronautic Maintenance Technology og Management tar sikte på å oppfylle arbeidsmarkedets behov og å trene fagfolk med ferdigheter innen vedlikehold ...

Les mer

Master i ledelse og luftfartsteknisk vedlikeholdsteknologi

Atlântica
Master
<
Deltid
<
2 år
Portugisisk
Campus

syklus av studier i Management og Aeronautical Maintenance Technologies of Atlântica er et kurs som tar sikte på å møte behovene til dagens arbeidsmarked og har som mål å tre ...

Les mer