MASTERSTUDIES

Mastergrader i Luftfart i Tyskland

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Aviation studerer mange aspekter av fly, inkludert design, produksjon og bruk av fly. Mange luftfarts kurs håndtere tyngre-enn-luft fly, men det er også studiet av lettere-enn-luft luftfartøy, slik som luftskip.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Mastergrad program i Luftfart i Tyskland

5 Resultater i Luftfart, Tyskland Filter

Master i internasjonal ledelse - luftfart

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 semestre
Engelsk
Campus

Vi gir ikke bare viktig spesialistkunnskap, men også relevant generell ledelseskunnskap i vårt internasjonale ledelse-masterprogram med hovedfag i luftfartsledelse. Det er att ...

Les mer

Master i luftfartsadministrasjon

International Graduate Center - Hochschule Bremen
Master
okt. 2020
<
Fulltid
<
2 semestre
Engelsk
Campus

På grunn av den raske utviklingen i luftfarten blir en anvendt vitenskapelig studie stadig mer interessant for piloter, vedlikeholdsingeniører og teknisk personell.

Les mer

Master of Aviation Ledelse

Wildau Institute of Technology
Master
okt. 2020
<
Deltid
<
2 år
Campus

Luftfart dag er en av de mest dynamiske hurtigvoksende industrier i verden.Markedsforholdene signaler gir grunn til optimisme: romfartsindustrien, som er strategisk og teknolo ...

Les mer

Master i internasjonal ledelse

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep. 2020
<
Fulltid
<
4&nbsp;-&nbsp;2 semestre
Engelsk
Campus

I Master International Management har du valget mellom mange forskjellige major og kan stille inn slik at din personlige vektlegging i studiet.

Les mer

Master i International Aviation Management

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep. 2020
<
Fulltid
<
2 semestre
Engelsk
Campus

En fremtid i luftfartsindustrien. I vårt Aviation Management-masterprogram har du muligheten til å kombinere din eksisterende kunnskap med sektorspesifikk kunnskap. Du lærer o ...

Les mer