MASTERSTUDIES

Masterstudier i Luftfartsledelse i Frankrike

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Mastergrad i Luftfartsledelse i Frankrike

4 Resultater i Luftfartsledelse, Frankrike Filter

Advanced Master flysikringssystem prosjektering og drift (ms Anseo)

ENAC
MSc
<
Fulltid
<
2 semestre
Engelsk
Campus

Den MS Anseo integrerer emner av de tidligere mesterne ved å tilby en systematisk og global tilnærming av flysikringssystemer: på bakken (kommunikasjonssystemer, navigasjonssy ...

Les mer

Advanced Master flytransport ledelsen

ENAC
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Økonomisk og finansielt sett, flytransport selskapene nå vant til å operere i et svært konkurransepreget miljø krevende stor omstillingsevne. Specialized Master program

Les mer

Advanced Master lufthavnledelsen

ENAC
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Undervist på engelsk. Specialized Master diplom i Airport Management ble opprettet i 1989 av ENAC svar på etterspørsel fra de profesjonelle i denne sektoren.

Les mer