MASTERSTUDIES

Masterstudier i Luftfartsledelse i Tyskland

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Master i Luftfartsledelse i Tyskland

4 Resultater i Luftfartsledelse, Tyskland Filter

Master i International Aviation Management

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep. 2020
<
Fulltid
<
2 semestre
Engelsk
Campus

En fremtid i luftfartsindustrien. I vårt Aviation Management-masterprogram har du muligheten til å kombinere din eksisterende kunnskap med sektorspesifikk kunnskap. Du lærer o ...

Les mer

Master i luftfartsadministrasjon

International Graduate Center - Hochschule Bremen
Master
okt. 2020
<
Fulltid
<
2 semestre
Engelsk
Campus

På grunn av den raske utviklingen i luftfarten blir en anvendt vitenskapelig studie stadig mer interessant for piloter, vedlikeholdsingeniører og teknisk personell.

Les mer

Master of Aviation Ledelse

Wildau Institute of Technology
Master
okt. 2020
<
Deltid
<
2 år
Campus

Luftfart dag er en av de mest dynamiske hurtigvoksende industrier i verden.Markedsforholdene signaler gir grunn til optimisme: romfartsindustrien, som er strategisk og teknolo ...

Les mer

Master i internasjonal ledelse

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep. 2020
<
Fulltid
<
4&nbsp;-&nbsp;2 semestre
Engelsk
Campus

I Master International Management har du valget mellom mange forskjellige major og kan stille inn slik at din personlige vektlegging i studiet.

Les mer