MASTERSTUDIES

4 Masterstudier i Luftfartssikkerhet 2020/2021

En mastergrad er et langsiktig mål som mange studenter presser mot. Denne kvalifikasjonen kan tillate en student å bli ansett som en ekspert på sitt fagområde. Etter bachelorgraden kan det være slutten på en elevs utdanning, eller det kan føre til doktorgradsprogram.

Hva er en Master i luftfartssikkerhet? En master i luftfartssikkerhet er vanligvis ment å hjelpe opplæring av SMS-ledere for å lede de administrative endringene i bransjen. Som teknologien går videre i luftfartssirkler, har selskapene en tendens til å trenge arbeidstakere kvalifisert til å jobbe med deres sikkerhetsprotokoller og systemer. Studentene lærer generelt hvordan man overvåker og forbedrer luftfartssikkerheten. Denne graden vil vanligvis ta to år å fullføre etter fire år som en bachelor.

I tillegg til en solid karriere lærer studentene ofte ferdigheter i ledelse, mellommenneskelig kommunikasjon og ledelse. Uten disse ferdighetene kan høytstående jobber være vanskelig å utføre.

Kostnaden for en MA i luftfartssikkerhet kan variere etter skole og sted. Hvert land har sine egne standarder for prisfastsettelse som institusjonene selv. Det er viktig å gjøre forskningen på forhånd.

En mastergrad i luftfartssikkerhet kan åpne døren for mange forskjellige karrieremuligheter. Med ferdighetene lærte, kunne studentene finne seg en sikkerhetsdirektør, sikkerhetssjef eller en sikkerhetssjef. For å fylle disse jobbene, ville en person være pålagt å være ansvarlig for utvikling, forbedring og til og med implementering av sikkerhetsprotokoll for luftfartsindustrien. Han eller hun ville være kvalifisert for å hjelpe deres firma til å overholde alle sikkerhetskrav og standarder.

Klasser kan tas online eller personlig på et universitet. Det er også mange skoler som tilbyr online kurs. Disse er ofte best egnet for studenter som kanskje ikke kan gjøre det til campus. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Luftfartssikkerhet Filter

MSc i sikkerhet og ulykkesetterforskning

Cranfield University
MSc
jan. 2021
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Vi har vært et senter for dyktighet innen etterforskning av ulykker i over 40 år. Dette kurset er designet spesielt for ulykkesetterforskere og de som jobber i beslektede felt ...

Les mer

Avansert master i sikkerhetsstyringssystem i luftfarten - ms sms-en

ENAC
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Den ENAC Advanced Master Safety Management System i Aviation er designet for nåværende eller fremtidige SMS ledere med ansvar for utvikling, distribusjon, eller forbedring av ...

Les mer

Ms i sikkerhet vitenskap

Embry Riddle Aeronautical University
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Master of Science i Safety Science (MS-SS) grad programmet er utviklet for å gi studentene en praktisk studium i flysikkerhet samt helse og sikkerhet.

Les mer

MSc i sikkerhet og menneskelige faktorer i luftfart

Cranfield University
MSc
okt. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Dette kurset er designet for å gi industrien utstyrte kandidater som kan gjøre en reell og varig forbedring av ytelse og sikkerhet gjennom bruk av ferdigheter og kunnskap som ...

Les mer