MASTERSTUDIES.NO

Topp universiteter Mastergrader på Malta 2019/2020

Malta er et vakkert sett av øyene i Middelhavet. Flere studenter oppdager Malta som en destinasjon for graduate utdanning. Malta er hjem til gode universiteter med top-notch graduate programmer. Utenfor klasserommet, kan studenter av Master i Malta programmer dra nytte av det spennende nattelivet, konserter, teater, mat, hav aktiviteter, og fantastiske strender. En Master i Malta er en givende opplevelse som inneholder en spennende blanding av akademikere og kultur.

Mesteparten av Master i Malta programmer blir undervist på engelsk, som engelsk er ett av de offisielle språkene på Malta. Noen av programmene som elevene kan velge mellom er innen pedagogikk, psykologi, fred og konflikt studier, miljøstudier og business.Med en Master i Malta grad, skal studentene delta i en utdanning som vil oppmuntre og utfordre dem til å vokse personlig og profesjonelt, samtidig som det gir dem et fortrinn i konkurranseutsatt arbeidsmarked i regionen og globalt.

Ta en titt gjennom Master i Malta programmene nedenfor og finn en som vil hjelpe deg å nå dine mål!

treff Filter

Master I Entreprenørskap

Advenio eAcademy
Nettstudier Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 12 - 18 måneder Kontakt skolen Malta Malta Online + 2 fler

Dette programmet er koordinert og promotert av Advenio eAcademy , et lisensiert Advenio eAcademy i Malta som spesialiserer seg på e-læring, som et felles masterprogram som tilbys på nettet av flere høgskoler fra ulike europeiske land. Programmet er som svar på markedskravene til spesialiserte postkvalitetskurs som tilfredsstiller behovene til eksisterende entreprenører og småbedriftsforvaltere.

Master / Postgraduate Diploma in Contemporary Diplomacy (Online)

DiploFoundation
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 16 - 20 måneder September 2020 Malta Msida + 1 fler

Master / Postgraduate Diploma in Contemporary Diplomacy guider arbeidsdiplomater og fagpersoner i internasjonale relasjoner gjennom de teoretiske og praktiske byggesteinene til diplomati, med fokus på samtidsspørsmål og utfordringer.

Master / Postgraduate Diploma in Contemporary Diplomacy with Internet Governance Specialization

DiploFoundation
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 16 - 20 måneder Februar 2020 Malta Msida + 1 fler

Master / Postgraduate Diploma in Contemporary Diplomacy with Internet Governance Specialization gir nåværende og fremtidige Internett-politikkere et solid fundament i diplomatiske ferdigheter og teknikker.

Master i kunnskapsbasert entreprenørskap

University of Malta
Campus Heltid studier Deltid 3 - 11 semestre Kontakt skolen Malta Valletta + 1 fler

Master i kunnskapsbasert entreprenørskap er utformet for å gi kunnskap til vitenskaps-, teknologi-, ingeniør- og mediekandidater, slik at de kan bli vellykkede entreprenører og lansere sine egne vellykkede forretningsforetak og overbevise finansierere og finansielle enheter for å finansiere sine virksomheter.

Master i kreativitet og innovasjon

University of Malta
Campus Heltid studier 3 semestre Kontakt skolen Malta Valletta

Dette er et tverrfaglig program designet for å hjelpe deltakerne til å utvide sin oppfatning, ansette kreative ferdigheter, utvikle ideer individuelt og i lag, opprettholde et kreativt klima og administrere innovasjon. Det tilbyr metoder og prosesser som bidrar til å identifisere muligheter og dyrke passende ferdigheter og holdninger.

Master i oversettelse og terminologi studier

University of Malta
Campus Heltid studier 3 semestre Kontakt skolen Malta Valletta

Kurset tar sikte på å tilby en teoretisk og praktisk bakgrunn basert på dagens globale oversettelsesmarkedskrav. Det tilbyr et hovedkjernestudium kombinert med en spesialiseringsstrøm.