$close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Forvaltning innen moteindustrien i Jersey City USA

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter. Moteforvaltningens verden er fartsfylt og livlig, så det er det perfekte feltet for de som liker konstant forandring. Å studere produksjons-, markedsfø… Les mer

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Moteforvaltningens verden er fartsfylt og livlig, så det er det perfekte feltet for de som liker konstant forandring. Å studere produksjons-, markedsførings- og mote-sykluser kan hjelpe programdeltakere til å holde seg foran kurven i moteindustrien.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

New Jersey er en nordøstlige og Middle Atlantic state of the United States. Topprangert universitet av USA for året 2013 ligger i denne provinsen. New Jersey er en bemerkelsesverdig tilstand i høyere utdanning. Nasjonen er full av liv, rekreasjon og profesjonell karrieremuligheter.

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Rutgers Business School - Newark and New Brunswick
Jersey City, USA

Rutgers Business School Master of Science in Business of Fashion (MSBF) er et banebrytende program som vil forberede deg på en spennende forretningskarriere i moteindustrien.

Rutgers Business School Master of Science in Business of Fashion (MSBF) er et banebrytende program som vil forberede deg på en spennende forretningskarriere i moteindustrien. -
Master
Fulltid
Deltid
3 - 9 semestre
Engelsk
sep. 2022
Campus