MASTERSTUDIES

Masterstudier i Manusforfatter Oceania 2021

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Med en Master i Screenwriting, kan studentene utvikle sine ideer til en sunn og fullstendig manus. Studentene skal utvikle ferdigheter og disiplin er nødvendig for å lage en sammenhengende kropp av arbeid samtidig fremme en strålende fremtid i filmindustrien.

Ønsker du å studere i Oceania? De to mest etterspurt studie destinasjoner på Oceania: Australia og New Zealand, begge sammen tilby en uvanlig og svært særegne studie eventyr.

Master i Manusforfatter Oceania

2 Resultater i Manusforfatter, Oseania Filter

Master of Screen Studies

Edith Cowan University
Master
<
Fulltid
<
2 semestre
Engelsk
Campus

Gir studentene ferdigheter på bransjenivå, et show-hjuls produksjonsarbeid og et sterkt analytisk og teoretisk grunnlag knyttet til digital skjermproduksjon. Studentene er i s ...

Les mer

Master of Screenwriting

Victorian College of the Arts
Master
<
Fulltid
<
18 måneder
Campus

Master of Screenwriting er en praksis-basert graduate kurs grad tar atten måneder av fulltidsstudier. Opptak er basert på ferdigstillelse av et treårig lavere grad, kreativ sk ...

Les mer