MASTERSTUDIES

Masterstudier i Manusforfatter i St. Andrews Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Ta en Master i Screenwriting å begynne å utvikle dine ideer og polering dine ferdigheter til å sette sammen en coherant filmmanus. Prosessen for manusskriving er like viktig som å dirigere ved produksjon av en film og studentene vil lære alle de essensielle.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

St. Andrews ligger i Skottland og kjent som hjemmet til golf. En av femten skotske universiteter, er The University of St Andrews ligger der. Det er også den eldste skotske universitetet, grunnlagt i 1410.

Beste skoler Mastergrad studie i Manusforfatter i St. Andrews i Storbritannia

1 Resultater i Manusforfatter, St. Andrews Filter

MLitt i Playwriting and Screenwriting

University of St Andrews
Master
06 sep. 2021
<
Fulltid
28 May 2021
Engelsk
Campus

MLitt i Playwriting and Screenwriting gir en inngangsport til den profesjonelle verdenen av skriving for scene, radio eller skjerm.

Les mer