MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Manusforfatter i Pittsburgh USA

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Screenwriting er en utmerket studium for studenter som ønsker å forbedre sine kreative ferdigheter og forfølge en karriere innen media. Dette feltet avtaler med etableringen av skript for mange forskjellige medieformer, inkludert filmer, annonser og TV-programmer.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Pittsburg ligger i Pennsylvania, USA. Denne byen har en høy standing i bransjer og innovasjoner i aluminium, glass, skipsbygging, petroleum, sport, mat, biler og elektronikk. På grunn av mange muligheter de innfødte og utenlandske akademikere og postgraduates få en god jobb med i byen.

Beste Master i Manusforfatter i Pittsburgh i USA

1 Resultater i Manusforfatter, Pittsburgh Filter

Master of Fine Arts in Writing for the Screen & Scene

Point Park University Conservatory of Performing Arts
Master
sep. 2021
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Point Park University Conservatory of Performing Arts tilbyr Downtown Pittsburghs første low-residence Master of Fine Arts (MFA) skriftlig til skjermen og scenen, et grundig o ...

Les mer