MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Marinbiologi i Spania

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Marinbiologi fokuserer på å studere livet i havet og andre vannmiljøer. Helsen til dyr i et marint miljø og tilstanden til vannet i seg selv kan ha en varig innvirkning på livet på land, og det er derfor studerer marinbiologi er så viktig.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Mastergrad program i Marinbiologi i Spania

2 Resultater i Marinbiologi, Spania Filter

Mastergrad i marinbiologi

Universidade da Coruña
Master
<
Fulltid
<
3 semestre
Spansk
Campus

Denne mester har som mål å utdanne fagfolk i relaterte marinbiologi og forbedre trening og aktiviteter dedikert til disse oppgavene. Det er trening ansatte forsker for innlemm ...

Les mer

Mastergrad i marinbiologi: biologisk mangfold og bevaring

Universidad de La Laguna
Master
<
Fulltid
<
18 måneder
Spansk
Campus

Den mastergrad i marinbiologi: Biodiversity and Conservation ved Universitetet i La Laguna i sin tilnærming møter omfattende erfaring med over førti år med undervisning og for ...

Les mer