MASTERSTUDIES.NO

Beste Fjernundervisning Mastergrader i Maskinteknikk 2019/2020

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

Mekanikk er et bredt tema som omfatter produksjon av alle ting. Vitenskapen som trengs for å produsere enkelte deler av maskiner og systemer, og kunnskap er nødvendig for å gjøre disse delene fungerer i konserten, er inkludert i maskinteknikk.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Fjernundervisning Mastergrad studie i Maskinteknikk

7 Resultater i Maskinteknikk, Fjernundervisning Filter

Master of Mechanical Engineering

Mind Development Academy
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 4 år Åpen påmelding Sør-Afrika Cape Town + 1 fler

Master of Mechanical Engineering (MS) programmålet er å gi studentene ferdigheter og kunnskaper som er nødvendige for å bli profesjonell som kan løse praktiske problemstillinger innen maskinteknikk. Master of Mechanical Engineering programmet tilbys online via fjernundervisning.

Inter-universitets mastergrad i beregningsfluidemekanikk

Universitat Rovira i Virgili
Nettstudier Heltid studier Deltid 9 måneder Oktober 2020 Spania Tarragona + 1 fler

Universitat Rovira i Virgili / UNIR Omfanget av Computational Fluid Mechanics vokser stadig både når det gjelder vitenskapelig forskning og industrielle og miljømessige applikasjoner. De mest innovative teknologiske fremskrittene avhenger i stor grad av implementering og bruk av avanserte numeriske simuleringsverktøy anvendt til engineering. Denne konstante ekspansjonen reflekteres i en økning i etterspørselen etter fagfolk som er høyt kvalifisert i Computational Fluid Mechanics.

Master i rørteknikk og design

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Nettstudier Heltid studier 1 år Kontakt skolen Nederland Netherlands Online

Piping Engineering og Design er en mastergrad sertifisert av University San Jorge (Spania) som varer i ett heltids akademisk år fra oktober til juli. Den består av 12 moduler (24 uker) etterfulgt av et 12-ukers sluttprosjekt. Programmet inneholder de viktigste emnene knyttet til rørteknikk, for eksempel rørledningskomponenter, materialer, utstyr, instrumentering, utkast, fleksibilitetsanalyse og rørruting.

Master i roterende maskineri

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Nettstudier Deltid 1 år Kontakt skolen Nederland Netherlands Online

Rotating Machinery Master er et program sertifisert av University of San Jorge (Spania) som varer i ett heltids akademisk år fra september til juli. Det består av 19 moduler (38 uker) etterfulgt av et 5 måneders slutt (forskning eller design) prosjekt. Programmet inneholder både grunnlaget og de mest avanserte emnene om pumper, kompressorer, motorer, gass / dampturbiner, instrumentering og styring, girdesign, vibrasjon, lagerdesign, rotordynamikk, tetninger, trykkluft, tretthet, økonomi, pålitelighet og vedlikehold . Hvis du er interessert i å se hele bildet av den roterende maskindisiplinen, er dette det rette programmet for å studere. Det kan også være nyttig hvis du allerede er en roterende ingeniør, men vil bevise din kunnskap og ferdighet med en grad. Alle instruktørene er fagfolk med stor erfaring på feltet.

Maam. master i arkitektoniske og miljømessige akustikk (barcelona)

La Salle Universitat Ramon Llull
Nettstudier Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona

Øke kvaliteten på livet, den nye lovgivningen innen akustikk og bevissthet om borgerne mot støy stadig drevet av etterspørselen etter spesialisert opplæring og faglig for studier og kontroll.

Master of Engineering (Mechanical)

Engineering Institute Of Technology
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 Australia Perth

Denne masterkompetansen vil utstyre deg med de nødvendige ferdighetene for å imøtekomme kravene i den moderne maskiningeniørbransjen. Studenter med bakgrunn i mekanisk instrumentering

Master of Engineering i mikroelektronikk Manufacturing Engineering

Rochester Institute of Technology (RIT)
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Kontakt skolen USA Rochester + 2 fler

Utvikle kunnskap om kjemi, fysikk og ingeniørfag for bedre å forstå integrert kretsteknologi i mikroelektronikkproduksjon.