MASTERSTUDIES.NO

Topp Fjernundervisning Master programmer i Maskinteknikk 2019/2020 i Nord-Amerika

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Et bredt spekter av kunnskap, samt et utvalg av metoder og ferdigheter er nødvendig i maskinteknikk. Dette emnet er mangfoldig fordi det er grunnlaget for design og produksjon av alt fra små enkeltdeler og utstyr til store systemer.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

Mastergrad studie Fjernundervisning i Maskinteknikk i Nord-Amerika

1 Resultater i Maskinteknikk, Nord-Amerika, Fjernundervisning Filter

Master of Engineering i mikroelektronikk Manufacturing Engineering

Rochester Institute of Technology (RIT)
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Kontakt skolen USA Rochester + 2 fler

Utvikle kunnskap om kjemi, fysikk og ingeniørfag for bedre å forstå integrert kretsteknologi i mikroelektronikkproduksjon.