MASTERSTUDIES

Master programmer i Matematikk i Pau Frankrike

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Faget matematikk er ofte koblet opp med andre fag som utdanning, statistikk, økonomi og informatikk. Dette paring kan gi merverdi i undervisningen, programmering, og økonomiske prognoser og planlegging felt.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Pau er en by-kommune og hovedstaden i Pyrénées-Atlantiques avdeling, Frankrike. Det er hjem til den vakreste utsikten over jorden. Pau har over 80.000 mennesker og er hjem til Universitetet i Pau.

Topp universiteter Mastergrad studie i Matematikk i Pau i Frankrike

2 Resultater i Matematikk, Pau Filter

Master i matematikk og applikasjoner: matematikk, modellering og simulering

Université de Pau et des Pays de l'Adour
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Programmet gir utmerket trening innen mange forskjellige områder av anvendt matematikk relatert til modellering med partielle differensialligninger, med anvendelser innen flui ...

Les mer

Master i matematikk og applikasjoner: Stokastiske verktøy og beregningsmetoder for beslutning

Université de Pau et des Pays de l'Adour
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette programmet tilbyr avanserte kurs i statistisk analyse, business intelligence, datamodellering og tilhørende dataverktøy.

Les mer