MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Matematikk Oceania 2020/2021

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

I et college matematikk store, vil algebra kurs fokusere på ring teori og algebraisk geometri. Geometrien oftest studert er differensialgeometri, som fokuserer på egenskapene til kurver og flater. Logic er et annet tema som ofte tilbys innenfor en matematikk program.

Oceania også kjent som Oceanica er en region sentrert på øyene i det tropiske Stillehavet. [4] Meninger om hva som utgjør Oceania spenner fra sine tre underregioner av Melanesia, Mikronesia og Polynesia [5] til videre forstand, hele isolerte regionen mellom Asia og Amerika, inkludert Australasia og Malay Archipelago.

Mastergrad program i Matematikk Oceania

2 Resultater i Matematikk, Oseania Filter

Master of Science (Forskning) i matematiske fag

University of Technology Sydney
MSc
feb. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Master of Science (Forskning) i matematiske vitenskap gir mulighet til å skaffe seg forskningsferdigheter og å utdype kunnskap på et av områdene matematikk. Målet med programm ...

Les mer

Master of Mathematical Sciences (avansert) (mms)

The Australian National University | Science
Master
jan. 2021
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Denne graden gjør det mulig for elevene å oppgradere sin kompetanse i matematiske fag, enten som en rute for videre studier, eller å oppgradere sine kvantitative ferdigheter p ...

Les mer