MASTERSTUDIES

Masterstudier i Matematikk i En Coruña Spania

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

I et college matematikk store, vil algebra kurs fokusere på ring teori og algebraisk geometri. Geometrien oftest studert er differensialgeometri, som fokuserer på egenskapene til kurver og flater. Logic er et annet tema som ofte tilbys innenfor en matematikk program.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Beste Mastergrad studie i Matematikk i En Coruña i Spania

1 Resultater i Matematikk, En Coruña Filter

Master i industriell matematikk

Universidade da Coruña
Master
<
Fulltid
<
3 semestre
Spansk
Campus

Den Interuniversity Master i Industriell matematikk (M2i) arrangeres av de tre galiciske universiteter, sammen med universiteter Carlos III og Polytechnic University of Madrid ...

Les mer