MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Matematikk i Stockholm Sverige

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

En utdanning i matematikk kan gi grunnlag for videre studier eller arbeid i tekniske og vitenskapelige felt som svært benytter matematikk. Studier i matematikk kan variere fra et mindre til et PhD-program.

Sverige (Sverige) er den største av de nordiske landene, med en befolkning på rundt 9,5 millioner. Det grenser Norge og Finland og er koblet til Danmark via broen over Öresund (Öresundsbron). Sverige har en sterk tradisjon for å være en åpen, men likevel diskret landet.

Å være den største byen i Sverige har Stockholm over 1,3 millioner mennesker i urbane område. Byen består av flere øyer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og høyskoler.

Beste skoler Mastergrad i Matematikk i Stockholm i Sverige

2 Resultater i Matematikk, Stockholm Filter

Master i anvendt og beregningsmatematikk

KTH Royal Institute of Technology
Master
aug. 2021
<
Fulltid
<
2 år
15 jan. 2021
Engelsk
Campus

Studenter fra masterstudiet i anvendt og beregningsmatematikk vil bli dyktige anvendte matematikere, godt forberedt for avanserte industristillinger eller videreutdanning. Pro ...

Les mer

Master i matematikk

KTH Royal Institute of Technology
Master
aug. 2021
<
Fulltid
<
2 år
15 jan. 2021
Engelsk
Campus

Det felles masterstudiet i matematikk er et samarbeid mellom KTH og Stockholm University (SU). Programmet stammer direkte fra de fremtredende forskningsgruppene ved KTH og SU, ...

Les mer