MASTERSTUDIES

Masterstudier i Matematikk i Youngstown USA

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

I et college matematikk store, vil algebra kurs fokusere på ring teori og algebraisk geometri. Geometrien oftest studert er differensialgeometri, som fokuserer på egenskapene til kurver og flater. Logic er et annet tema som ofte tilbys innenfor en matematikk program.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Youngstown er en historisk universitetsby i nord øst Ohio. Byen har en lang historie som et senter for kultur og utdanning i regionen. Sine universiteter og høyskoler er godt kjent for sitt brede utvalg av programmer.

Beste skoler Master i Matematikk i Youngstown i USA

1 Resultater i Matematikk, Youngstown Filter

MS i matematikk

Youngstown State University (YSU)
Master
Campus

Instituttet tilbyr MS-graden i matematikk. Valg for denne graden er predoctoral studier, anvendt matematikk, informatikk, sekundær matte og statistikk.

Les mer