close

Filtre

Se resultater

Deltid Mastergrader i Matteknologi 2021 Europa

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.Mastergrad Deltid i Mat… Les mer

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Mastergrad Deltid i Matteknologi Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Universidade Santiago de Compostela
Lugo, Spania

Målet med kurset er å tilby spesialisert opplæring til kandidater fra forskjellige grader (ingeniørfag relatert til primærsektoren, og andre grader hvis akademiske opplæring t ... +

Målet med kurset er å tilby spesialisert opplæring til kandidater fra forskjellige grader (ingeniørfag relatert til primærsektoren, og andre grader hvis akademiske opplæring tilsvarer grader relatert til dette feltet: kjemi, veterinærmedisin, biologi, etc.). -
Master
Fulltid
Deltid
Spansk, Gallegan
sep. 2021
20 sep. 2021
Campus
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgia

Interuniversitetsprogrammet i matteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensjoner av primær og avgjørende betydning i matforedling og konservering; Omdannelse (bea ... +

Interuniversitetsprogrammet i matteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensjoner av primær og avgjørende betydning i matforedling og konservering; Omdannelse (bearbeiding) av råvarer til produkter egnet til konsum; rollen som etterhøsting og matbehandlingsenhet operasjoner i å levere trygge og næringsrike matvarer til sluttbrukeren. Disse to bekymringene er direkte oversatt til fokuspunktene i IUPFOOD-programmet. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) er organisert i fellesskap av KU Leuven og Ghent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens og UGents kombinert kompetanse innen forskning og utdanning innen matteknologi. -
MSc
Fulltid
Deltid
2 år
Engelsk
sep. 2021
Campus
 
University of Parma
Parma, Italia

Videregående grad i matvitenskap og teknologi er rettet mot italienske og utenlandske studenter som er interessert i fagene matteknologi, mattrygghet og kvalitet. Second-Cycle ... +

Videregående grad i matvitenskap og teknologi er rettet mot italienske og utenlandske studenter som er interessert i fagene matteknologi, mattrygghet og kvalitet. Second-Cycle Degree Course er strukturert slik at det representerer den naturlige fortsettelsen av studiene for kandidater som har universitetsgrader i matvitenskap og teknologi og i gastronomiske vitenskaper, men kan også være av interesse for kandidater i andre vitenskapelig-tekniske fagområder innen kjemi, biologi og ingeniørarbeid i besittelse av en tilstrekkelig læreplan. -
Master
Fulltid
Deltid
2 år
Engelsk, Italiensk
okt. 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
Manchester Metropolitan University
Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Gjennom dette kurset vil du utforske matproduksjon fra det 21. århundre og utvikle din forståelse av hvordan matvarekomponenters biokjemiske egenskaper påvirker hvordan mat sm ... +

Gjennom dette kurset vil du utforske matproduksjon fra det 21. århundre og utvikle din forståelse av hvordan matvarekomponenters biokjemiske egenskaper påvirker hvordan mat smaker og føles, og hvordan de påvirker ernæring og helse. Du vil utforske sensorisk evaluering, matlov og hvordan globale trender innen handel, regulering og politikk påvirker bærekraften og bredere innvirkning av næringskjeden. Du vil også vurdere temaer som moderne produksjons- og analytiske teknologier, funksjonell mat og merkelovgivning, og hvordan du kan sikre at maten er næringsrik og trygg å spise. Tekniske ferdigheter er avgjørende for matindustrien, og de er en viktig del av dette kurset. I våre dedikerte laboratorier for matteknologi og biokjemi, vil du ha praktiske økter innen matproduksjon, evaluere matens sensoriske egenskaper, mikrobiologisk kvalitet og kjemisk og fysisk analyse av matvarer. -
MSc
Fulltid
Deltid
Engelsk
sep. 2021
Campus
Nettstudier
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Sveits

I dette masterprogrammet behandler du innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Du anerkjenner innovasjon som en helhetlig prosess og utvikler nye produkter og prosess ... +

I dette masterprogrammet behandler du innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Du anerkjenner innovasjon som en helhetlig prosess og utvikler nye produkter og prosesser effektivt fra råvarer til levering. Du vurderer kunnskapen om teknologi, mat, emballasje, forsyningskjede, strategi og design. -
MSc
Fulltid
Deltid
3 - 7 semestre
Engelsk
Campus
 
Novosibirsk, Russland

The area of ​​professional activity of graduates: processing, processing, and storage of food raw materials at catering establishments; production of semi-finished products an ... +

The area of ​​professional activity of graduates: processing, processing, and storage of food raw materials at catering establishments; production of semi-finished products and products for various purposes for catering establishments; control over the efficient operation of catering establishments; control over the quality and safety of food products. -
Master
Fulltid
Deltid
24 - 27 måneder
Russisk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre