$close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Matteknologi i Italia

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia… Les mer

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Mastergrad studie i Matteknologi i Italia

Minimér
Les mer om å studere i Italia
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Anbefalt Seneste Tittel
  • Anbefalt
  • Seneste
  • Tittel
University of Parma
Parma, Italia

Videregående grad i matvitenskap og teknologi er rettet mot italienske og utenlandske studenter som er interessert i fagene matteknologi, mattrygghet og kvalitet. Second-Cycle ... +

Videregående grad i matvitenskap og teknologi er rettet mot italienske og utenlandske studenter som er interessert i fagene matteknologi, mattrygghet og kvalitet. Second-Cycle Degree Course er strukturert slik at det representerer den naturlige fortsettelsen av studiene for kandidater som har universitetsgrader i matvitenskap og teknologi og i gastronomiske vitenskaper, men kan også være av interesse for kandidater i andre vitenskapelig-tekniske fagområder innen kjemi, biologi og ingeniørarbeid i besittelse av en tilstrekkelig læreplan. -
Master
Fulltid
Deltid
2 år
Engelsk, Italiensk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 
Politecnico di Milano
Milan, Italia +1 Mer

Food Engineering har til hensikt å utvikle en ny matindustriskultur og på opplæring av mastergradsstudenter som er i stand til å løse problemer og å innovere verdikjeden i mat ... +

Food Engineering har til hensikt å utvikle en ny matindustriskultur og på opplæring av mastergradsstudenter som er i stand til å løse problemer og å innovere verdikjeden i mat- og drikkevareindustrien. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 
University Of Salerno UNISA
Fisciano, Italia

Mastergraden i matteknikk tar sikte på å trene en profesjonell figur av teknisk karakter, matingeniøren, som bruker de typiske metodene for kjemisk og prosessteknikk for å løs ... +

Mastergraden i matteknikk tar sikte på å trene en profesjonell figur av teknisk karakter, matingeniøren, som bruker de typiske metodene for kjemisk og prosessteknikk for å løse problemer i næringsmiddelindustrien. Denne metodiske tilnærmingen representerer et særegen del av mastergradsstudiet i matteknikk ved universitetet i Salerno sammenlignet med andre lignende kurs som tilbys i Europa, der matteknikk er født fra Food Technologies i stedet for Process Engineering. -
Master
Campus
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
Mediterranea University of Reggio Calabria
Reggio Calabria, Italia

Graden Kurset of Science i Food Science and Technology har som mål å gi, på grunnlag av en solid forberedelse på de teoretiske og vitenskapelige aspekter ervervet i bachelor-g ... +

Graden Kurset of Science i Food Science and Technology har som mål å gi, på grunnlag av en solid forberedelse på de teoretiske og vitenskapelige aspekter ervervet i bachelor-grad i klasse L-26, avansert kunnskap innen teknisk drift av systemer og næringskjeder . -
Master
Fulltid
2 år
Italiensk
Campus