MASTERSTUDIES

Master programmer i Media og kommunikasjon i De Forente Arabiske Emirater

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Digital teknologi dominerer media og kommunikasjon i dag. Utdanning i dette feltet forbereder studentene til å skape kommunikasjonsprodukter gjennom interaktive medier, film og fjernsyn. Forberedelse inkluderer å være i stand til å samle, vurdere og syntetisere informasjon og deretter skrive en melding som kommuniserer tydelig til publikum.

Utdanning i De forente arabiske emirater har sine fordeler: Søn, sjø, sand, tax-free inntekter etter endt utdanning og noen av de beste universitetene i Gulf region.In tillegg en rekke høyt rangerte universiteter basert i andre land har avdelingskontorer studiesteder i UAE.

Mastergrad program i Media og kommunikasjon i De Forente Arabiske Emirater

4 Resultater i Media og kommunikasjon, De forente arabiske emirater Filter

Master i journalistikk

Curtin University
Master
<
Fulltid
<
2 år
English (Australia)
Campus

I verden av samtidsjournalistikk søker organisasjoner arbeidsklare fagpersoner med tverrfaglig kunnskap samt journalistikkens tekniske ferdigheter.

Les mer

Master i media og kommunikasjon

The University of Wollongong in Dubai
Master
<
Fulltid
<
18&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
Campus

Programmet er utformet i sammenheng med en økende trend mot medieprofessorer som arbeider selvstendig, eller som en del av et tverrfaglig team, for en rekke kunder. Mens vektl ...

Les mer

Master i markedsføring, ledelse, kommunikasjon og media

Université Paris-Sorbonne Abou Dhabi
Master
<
Fulltid
<
18 måneder
Engelsk
Campus

Den 18-måneders Master i markedsføring, ledelse, kommunikasjon og media forbereder studentene på karrieremuligheter i ulike områder over hele verden. Klassene kombinere teoret ...

Les mer

Ma medier og kommunikasjon

Manipal University Dubai
MA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

MA i medier og kommunikasjon tilbys i følgende bekker: Mass Communication Journalistikk Grafikk og animasjon

Les mer