MASTERSTUDIES

Mastergrader i Media og kommunikasjon i Italia

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Digital teknologi dominerer media og kommunikasjon i dag. Utdanning i dette feltet forbereder studentene til å skape kommunikasjonsprodukter gjennom interaktive medier, film og fjernsyn. Forberedelse inkluderer å være i stand til å samle, vurdere og syntetisere informasjon og deretter skrive en melding som kommuniserer tydelig til publikum.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Mastergrad i Media og kommunikasjon i Italia

2 Resultater i Media og kommunikasjon, Italia Filter

Master i Ny Mediekommunikasjon og Interaksjonsdesign

IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design
Master
<
Fulltid
<
9 måneder
Engelsk
Italiensk
Campus

IAAD Master i New Media and Interaction Design har blitt utviklet for å hjelpe til med å fylle hullene i dagens utdanningssystem om denne svært strategiske sektoren, og svare ...

Les mer

MA i kommunikasjonsdesign

NABA
MA
<
Fulltid
<
2 år
Italiensk
Engelsk
Campus

MA i kommunikasjonsdesign programmet nærmer seg forretningskommunikasjon som en syntese av økonomiske og kunstneriske dimensjoner. Du vil utvikle din kompetanse i begge dimens ...

Les mer