MASTERSTUDIES

Master programmer i Media og kommunikasjon i Russland

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Digital teknologi dominerer media og kommunikasjon i dag. Utdanning i dette feltet forbereder studentene til å skape kommunikasjonsprodukter gjennom interaktive medier, film og fjernsyn. Forberedelse inkluderer å være i stand til å samle, vurdere og syntetisere informasjon og deretter skrive en melding som kommuniserer tydelig til publikum.

Russland (russisk: Россия) er den klart største landet i verden, som dekker mer enn en åttendedel av jordens 's bebodde landområde. Den tidligere State Committee for høyere utdanning i Russland finansiert 240 universiteter, akademier og institutter, noe som gjør Russland til en solid land å studere i.

Mastergrad i Media og kommunikasjon i Russland

1 Resultater i Media og kommunikasjon, Russland Filter

Master i kritiske mediestudier

HSE Higher School of Economics
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Kritiske mediestudier bruker tilnærminger, metoder og perspektiver som omhandler tolkning, utforskning og analyse av forskjellige mediepraksiser i samtidens og globale landska ...

Les mer