MASTERSTUDIES

Masterstudier i Media Sør-Amerika 2021

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

Media-programmer er gunstig for de som ønsker å lære hvordan ulike typer medier brukes til å opprette og dele informasjon. Emner kan omfatte produksjon, analyse, historie, teknologi og design involvert med media.

Nasjonene i Sør-Amerika har en sterk opplevelse rik med fremragende arkitektur, stil av matlaging, keramikk og dans. Med en fortid gjennomsyret av folklore, studere i Sør-Amerika vil tillate deg å nyte en kultur som har seiret i evigheter.

Master i Media Sør-Amerika

2 Resultater i Media, Sør-Amerika Filter

Master i Digital Media Management og Business Intelligence

ESPM – Brasil
Masters
<
Deltid
<
4 semestre
Portugisisk
Nettstudier

Med målet om å forbedre lesingen av et stadig mer konkurransedyktig forretningsmiljø, er programmet basert på en metodikk som krever at deltakerne forbereder og anvender strat ...

Les mer

Master i digital kommunikasjon, web journalistikk og nye medier

Grupo Tiradentes
Master
mars 2021
<
Fulltid
<
368 timer
Portuguese (Brazil)
Campus

Bil alun @ s @ s ofte en nylig utdannet kommer til arbeidsmarkedet, på jakt etter en god lønn. Imidlertid vil et selskap ikke har en høy lønn til en profesjonell som ofte ende ...

Les mer