MASTERSTUDIES

Mastergrader i Media i Jerez Spania

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Media-programmer kan lære om hvordan media er analysert og produsert. Den tverrfaglige felt av media kan dekke et bredt spekter av emner, fra sosiale medier og teknologi til reklame og kringkasting.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Topp universiteter Mastergrad studie i Media i Jerez i Spania

1 Resultater i Media, Jerez Filter

Master i digital og sosial markedsføringsledelse

Universidad de Cádiz
Master
sep. 2021
<
Fulltid
Spansk
Campus

Denne universitetsgraden utdanner studenter i domenet med nyttige teknikker for planlegging og styring av egne strategier for digital markedsføring, begge anvendt på selskaper ...

Les mer