MASTERSTUDIES

Master programmer i Media i Rochester USA

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Media-programmer er gunstig for de som ønsker å lære hvordan ulike typer medier brukes til å opprette og dele informasjon. Emner kan omfatte produksjon, analyse, historie, teknologi og design involvert med media.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Roanoke, er en selvstendig by som ligger i Commonwealth of Virginia. Høyere utdanning institutter i byen kjøre to år og fire år studieprogrammene i en rekke tilfeller.

Beste studieprogrammer Mastergrad program i Media i Rochester i USA

4 Resultater i Media, Rochester Filter

Master of Fine Arts i fotografi og relaterte medier

Rochester Institute of Technology (RIT)
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Oppnå de konseptuelle, faglige og tekniske ferdighetene som trengs for å lykkes som kunstner innen fotografering og relatert media.

Les mer

Master of Science i kommunikasjon og media teknologier

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Et fokus på humaniora og samfunnsvitenskap kombinert med markedsføring, informasjonsteknologi, digital publisering eller valg av faggruppe, gir et solid rammeverk for å hjelpe ...

Les mer

Master of Science i mediekunst og teknologi

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dekk din forståelse av betydningen av grafisk kommunikasjon og fordyp deg i teknologiene som endrer bransjen.

Les mer

Master of Science i utskriftsmedier

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Dette programmet overgår til College of Engineering Technology, som skal gjennomføres 1. juli 2019. MS-programmet i trykte medier gir studentene mulighet til å utforske nye fo ...

Les mer