MASTERSTUDIES

Master programmer i Medieteknologi Oceania 2021

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Alle massemedieprodukter fra internett videoer i spillefilmer kreve en viss grad av medieteknologi kunnskap til å gjøre dem arbeid. Akademiske programmer i dette faget undersøke hvordan video-, lyd- og multimedie signaler registreres, behandles og overføres vanligvis med fokus på praktisk bransjekunnskap.

Oceania også kjent som Oceanica er en region sentrert på øyene i det tropiske Stillehavet. [4] Meninger om hva som utgjør Oceania spenner fra sine tre underregioner av Melanesia, Mikronesia og Polynesia [5] til videre forstand, hele isolerte regionen mellom Asia og Amerika, inkludert Australasia og Malay Archipelago.

Mastergrad studie i Medieteknologi Oceania

1 Resultater i Medieteknologi, Oseania Filter

Mester i media og kreative teknologier

The University of Waikato
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Master of Media og Creative Technologies er utformet for å forbedre den kreative og tekniske omfanget av medie designere, artister og skapere. Dette grad vil gi deg en klar fo ...

Les mer