470 Master Programmer i Mexico for 2024

Master Programmer i Mexico for 2024Filter
    • San Francisco, USA
    • Buenavista, Mexico

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Arts i Migrasjon Studier er et toårig, 31-enhet program som begynner hvert høst. Studentene får muligheten til å studere ved Universidad Iberoamericana i Mexico City (klasser er utført på engelsk) i andre semester, men en tilsvarende læreplan tilbys på USF . Studenter som studerer i Mexico by, returnerer til USF for sitt andre år. Programmet består av fem kjernefag, fire spesielle emner og fire forskningseminarer. Sommerveltarbeid og nedsenkningsturer er tilgjengelige, inkludert muligheter som tilbys over hele verden av de mer enn 200 jesuittuniversiteter og jesuit-tilknyttede institutter og sosialtjenestebyråer.

    • Monterrey, Mexico

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette programmet er tilpasset for å tilby deg den samme ekstraordinære EGADE-opplevelsen i klasserommet kombinert med innhold levert gjennom digitale plattformer. Vi gir personlig støtte til alle programsøkere og godkjente kandidater gjennom hele EGADE-opptaksprosessen.

    • Tlaquepaque, Mexico

    Fulltid

    4 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk, Spansk

    For å løse de iboende utfordringene i dagens liv, må vi nærme oss de produktive sektorenes deltakelse i sosioøkonomisk utvikling fra et annet perspektiv. Programmet vårt foreslår utvikling og anvendelse av strategisk design gjennom fem kjerneprinsipper som skaper verdi for produktive organisasjoner i en kontingent verden: en personorientert tilnærming, en økosystemisk visjon basert på sirkulære økonomier, et tverrfaglig og tverrfaglig fokus, en forpliktelse til å bidra verdien av innovasjon, og en kritisk bevissthet om sivilisasjonelle overganger. Nå er det på tide å bidra til å skape en annen verden, der design og innovasjoner er til tjeneste for mennesker, i forbindelse med naturen, og bidrar til et mer rettferdig og mer rettferdig samfunn.

    • Madrid, Spania
    • Online
    • + 1 more

    Deltid

    15 måneder

    Blandet

    Engelsk

    Oppdag forholdet mellom arkitektur, byplanlegging, næringsliv og byer – og hvordan de kan søke på eksisterende komplekse eiendomsprosjekter. For å bli fremtidens ledende fagfolk, kan våre online mastergrad i eiendomsstudenter holde seg på de siste trendene, bruke innovative digitale verktøy og ha en bærekraftig, helhetlig forståelse av aktuelle eiendomsfaktorer. Denne 15-måneders deltidsmasteren er en online mastergrad i eiendom, kombinert med fem uker med ansikt-til-ansikt økter – noe som gjør den kompatibel med studentenes profesjonelle og personlige liv.

    • Online Mexico

    Fulltid, Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Med mastergraden i internasjonal virksomhet og utenrikshandel vil du kunne møte alle utfordringene som oppstår i internasjonaliseringsprosessen til en bedrift. Du vil projisere din karriere med spesialisering i en sektor der profesjonelle muligheter multipliseres. I hovedfagskurset vil du få et solid grunnlag i internasjonal virksomhetsledelse, studere fra det mest grunnleggende til det mest spesialiserte, slik at du kan oppdage hva du skal fokusere på og dermed veilede aktiviteten din innen retning og omfattende styring av utenrikshandel og internasjonalisering av selskaper.

    • Online
    • Buenavista, Mexico
    • + 3 more

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Portugisisk

    Structuralia Master's Degree in Geotechnics er et program som tar sikte på å forsterke, øke og konsolidere kunnskapen og ferdighetene til fagfolk innen bygg-, geologi- og sivilingeniørsektorene innen geoteknikk. For dette formål tar programmet for seg, i totalt ni moduler, hovedaspektene knyttet til denne disiplinen.

    • Valle de Bravo, Mexico

    Fulltid, Deltid

    4 semestre

    Blandet

    Spansk

    Lær miljølov og offentlig politikk i et tverrfaglig miljø, med eksperter dedikert til utforming, anvendelse og omfattende evaluering av regelverket og offentlige retningslinjer. Mastergraden i miljørett og offentlig politikk tar for seg regulering og offentlig politikk fra den faktiske implementeringen og ikke bare konseptuelt; kritisk gjennomgang av mulig innvirkning på rettferdighet og sosio-miljømessig rettferdighet gjennom den private eller offentlige sfæren.

    • Monterrey, Mexico
    • Online Mexico

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Engineering har vært en av de store fremskriderne i det moderne samfunn, siden det har tillatt oss å overskride menneskets naturlige grenser. For tiden er det svært krevende omstendigheter, for eksempel overbefolkning, økende press på naturressurser, hyperkoblede samfunn og innovasjoner som sprer seg over hele verden på mindre og mindre tid; Overfor dette panoramaet er det et økende behov for å forberede spesialister på ingeniørområdet med en bredere og mer analytisk visjon, avgjørende for å gå mot et moderne samfunn basert på illustrasjon, kunnskap og kritisk dialog.

    • Puebla City, Mexico

    Deltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    The Executive Masters i Financial Management program tar hensyn til behovene til den 'nye' finansielle verden ved å fokusere på kjerneegenskaper: en internasjonal orientering, grundig finansiell kompetanse og ledelse og analytiske evner avgjørende for et skiftende miljø.

    • Chihuahua, Mexico

    Fulltid

    4 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Programmet er fokusert på omfattende opplæring av menneskelige ressurser på høyere nivå, som ved å bli involvert i kunnskapsgenerering, validering og/eller overføringsaktiviteter, samt profesjonell opplæring, svarer med innovative og kunnskapsbaserte forslag til kravene til en løsning på problemet med dyreproduksjonssystemer, bærekraftig bruk og utnyttelse av naturressurser i Chihuahua, i Mexico og til og med utenfor landets grenser.

    • Caracas, Venezuela
    • Panama City, Panama
    • + 5 more

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Master in Finance er et tospråklig program (50% spansk og 50% engelsk), høyt spesialisert på området, designet for å møte de nye behovene til den globale finanssektoren ...

    • Buenavista, Mexico

    Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Master i Kommunikasjon med Virtual Media har som mål å utdanne lærere til å opprettholde profesjonell kommunikasjon prosjekter gjennom virtuelle betyr, støttet av dominans av digitale teknologier og programmeringsspråk.

    • Naucalpan de Juárez, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    HVA LER DU? Du vil utvikle, kontrollere og evaluere kvalitetssystemer for å forbedre produktiviteten i organisasjoner. Du vil designe og utvikle strategiske strategier av total kvalitet. Du vil bruke IT for å forbedre de totale kvalitetsprosessene i enhver organisasjon.

    • Puebla City, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Dette programmet er rettet mot studenter og ingeniører som generelt er interessert i å utvikle ferdigheter og bruke kunnskap om administrative områder og teknologisk innovasjon for å foreslå strategiske løsninger på aktuelle problemer.

    • Mexico City, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Hva vil du lære Du vil tilegne deg følgende kunnskap: Psykologisk vurdering og målingstester, samt psykologiske intervjutilnærminger og deres implikasjoner. Flerkulturelle og interkulturelle psykososiale prosesser, samt arbeidspsykologiske spørsmål og virkningen av det digitale miljøet på mennesker.