close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Miljø og energifag i Bragança Portugal

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.En student som har fullført et studieprogram i miljøvitenskap er forberedt på å arbeide innen en mengde ulike områder med fokus på å… Les mer

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

En student som har fullført et studieprogram i miljøvitenskap er forberedt på å arbeide innen en mengde ulike områder med fokus på å løse miljørelaterte problemer. Disse områdene kan inkludere jus, utdanning, forskning, teknikk, forvaltning og regjering. En ferdigutdannet student kan for eksempel jobbe som lobbyist eller miljøingeniør.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

Beste studieprogrammer Mastergrad i Miljø og energifag i Bragança i Portugal

Minimér
Les mer om å studere i Portugal
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Polytechnic Institute Of Bragança
Bragança, Portugal

Dette masterprogrammet er fullt undervist på engelsk og dens viktigste mål er å gi teknisk trening med en ganske sterk faglig tilnærming.

Dette masterprogrammet er fullt undervist på engelsk og dens viktigste mål er å gi teknisk trening med en ganske sterk faglig tilnærming. -
Master
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus