Filter
Mastergrader
Italia Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Finn Fjernundervisning Mastergrader i Miljøingeniørarbeid i Italia 2019/2020

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Miljøteknikk er et akademisk fagområde som lærer elevene å redusere eller fjerne avfall og forurensning produsert av industrien og andre skadelige virksomheten bransjer. Personer som studerer miljøteknikk ofte går på å karrierer i regjering eller jobber for private selskaper, taklinger spørsmål som gjenvinningssystemer, vann sanitær og avfallsløsninger.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Fjernundervisning Mastergrad program i Miljøingeniørarbeid i Italia

Les mer Minimér

1 Resultater i Miljøingeniørarbeid, Italia, Fjernundervisning

Mediterranea University of Reggio Calabria

Den andre Cycle Degree Course (Master Degree) i Environmental Engineering tar sikte på å forberede fagfolk med høy kompetanse innenfor områdene territorium forsvar og mil ... [+]

Den andre Cycle Degree Course (Master Degree) i Environmental Engineering tar sikte på å forberede fagfolk med høy kompetanse innenfor områdene territorium forsvar og miljøvern og i stand til å utforme og administrere prosjekter knyttet til sikring av hydro-geologiske ustabilitet, til miljøvern (avfall og håndtering av avløpsvann, forurenset grunn gjenvinning), til miljøovervåking og territorium ledelse, bærekraftig energiproduksjon, ledelse og sparing.

Aktivitetene på sikkerhet skjemaet hydro-geologiske ustabilitet fenomener sikte på kunnskap om metoder for programmering, gjennomføre og tolke av in situ undersøkelser for geoteknisk karakterisering, av jordskred typer og utløsende årsaker og av ulike metoder for jord og stein konsolidering.... [-]

Italia Reggio Calabria
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk