MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Mastergrad studier i Miljøingeniørarbeid i Italia 2020

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Miljøteknikk er et akademisk fagområde som lærer elevene å redusere eller fjerne avfall og forurensning produsert av industrien og andre skadelige virksomheten bransjer. Personer som studerer miljøteknikk ofte går på å karrierer i regjering eller jobber for private selskaper, taklinger spørsmål som gjenvinningssystemer, vann sanitær og avfallsløsninger.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Fjernundervisning Mastergrad i Miljøingeniørarbeid i Italia

1 Resultater i Miljøingeniørarbeid, Italia, Fjernundervisning Filter

Master i miljøteknikk

Mediterranea University of Reggio Calabria
Master
okt. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Nettstudier

Den andre Cycle Degree Course (Master Degree) i Environmental Engineering tar sikte på å forberede fagfolk med høy kompetanse innenfor områdene territorium forsvar og miljøver ...

Les mer