MASTERSTUDIES

Mastergrader i Mote i Pontedera Italia

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Motestudier er godt egnet for de som ønsker å lære mer om design av ulike typer antrekk. Historie kan dessuten inngå i enkelte programmer. Å studere mote kan åpne opp mange dører innen motebransjen.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Topp universiteter Mastergrad i Mote i Pontedera i Italia

2 Resultater i Mote, Pontedera Filter

Mote Design Job Master

Istituto Modartech
Master
okt. 2020
<
Fulltid
<
9 måneder
Engelsk
Italiensk
Campus

Kurset er en høy spesialisering for unge designere som gir næring til drømmen om å gi liv til sin egen klærlinje. Et innovativt prosjekt som gjør det mulig å uttrykke sin egen ...

Les mer

Sko og veske Design Job Master

Istituto Modartech
Master
okt. 2020
<
Fulltid
<
9 måneder
Engelsk
Italiensk
Campus

Et innovativt prosjekt som gjør det mulig å uttrykke sin egen kreativitet, og gir instrumentene for å skape, utvikle og profesjonell presentasjon av en sko- og veskolleksjon, ...

Les mer