MASTERSTUDIES

Masterstudier i Motekommunikasjon i Madrid Spania

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Arealet av mote kommunikasjon gir studentene kunnskap og ferdigheter til å finne arbeid i moteindustrien. Eksempler på klasser er fotografering, art direction, illustrasjon, viser produksjon, grafisk design, magasin produksjon, skriving og grafikk.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Madrid City er hovedstaden i Spania. Det er et byområde med over 3 millioner innbyggere. Den har en arena som heter Las Ventas som vert for den årlige tyrefekting hendelsen. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Topp universiteter Mastergrad program i Motekommunikasjon i Madrid i Spania

3 Resultater i Motekommunikasjon, Madrid Filter

Master i kommunikasjon og mote

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Master
<
9 måneder
Spansk
Spanish (Spain)
Campus

Kombiner dine to lidenskaper og bli profesjonelle i moteindustrien og utvikle kommunikasjonsstrategier for motebutikker på en kreativ og innovativ måte.

Les mer

Offisiell mastergrad i mote og skjønnhetskommunikasjon Telva & Yo Dona (XI utgave)

Escuela Unidad Editorial
Master
okt. 2020
<
Fulltid
Spansk
Campus

Den offisielle master i mote og skjønnhetskommunikasjon (Telva & Yo Dona) er en gyldig tittel i mer enn 40 europeiske land. Hans grad er også homologert som en mastergrad ...

Les mer

Master of Fashion Styling and Communication

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Master
<
Fulltid
<
10 måneder
Engelsk
Campus

The Fashion Styling and Communication Masters degree danner fagpersoner som vil være i stand til å komme med nye visuelle moteforslag (styling, kreativ retning, motefilm….) Sa ...

Les mer