7 Master Programmer i Motemarkedsføring i Spania for 2024

Master Programmer i Motemarkedsføring i Spania for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Online Spain

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Mote- og luksusindustrien er en sektor i stadig ekspansjon. Bransjen anslås å vokse mellom 7% og 9% per år. Spesielt er Spania, sammen med Storbritannia, oppfattet som en av de beste destinasjonene for luksushandel. Mange selskaper i sektoren endrer kommunikasjonsstrategien for å markedsføre og selge produktene sine globalt og online. Det betyr at for å utmerke seg i denne bransjen, må du mestre disse ferdighetene. Rapporten "The State of Fashion 2019" understreker behovet for å fornye de utdaterte forretningsmodellene i mote- og luksussektoren og strategisk forbedre hvordan markedsføring, kommunikasjon, kjøp, detaljhandel og salgsmodeller fungerer. Dette programmet vil tilby avansert kunnskap og ferdigheter innen ledelse, markedsføring, kundeforhold og kommunikasjon. Bli med vår mester for å berike din forståelse av mote- og luksusindustrien mens du blir støttet i et mangfoldig og utfordrende miljø. Skil deg ut fra kollegene dine ved å lære deg de mest etterspurte ferdighetene og gjør deg mer ansatt for arbeidsgivere.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master i mote og luksusmerkevarebygging og markedsføring gir de digitale ferdighetene og ledelsesekspertisen for å lykkes i denne dynamiske bransjen. Programmet utforsker nøkkelaspektene ved internasjonal mote- og luksusledelse, markedsføring og merkevarebygging ved å undersøke virkningen av digitale markedsførings- og kommunikasjonsstrategier og de nye detalj- og mediekanalene.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    9 måneder

    Blandet

    Engelsk

    Fashion Styling and Communication Masters degree danner fagfolk som vil være i stand til å komme med nye mote visuelle forslag (styling, kreativ retning, motefilm, etc.), samt å utvikle moderne kommunikasjons-, merkevarebygging og markedsføringsstrategier for eksisterende motefirmaer.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    10 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Hos EAE Madrid tilbyr vi deg verktøyene og kunnskapen som gjør deg selvforsynt i et stadig skiftende teknologisk scenario, og vi trener deg slik at du kan møte det og nyte ditt profesjonelle eventyr fritt, på din egen måte, og fremme transformasjonen av selskaper og samfunnet.

    • Barcelona, Spania

    1 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Spansk