MASTERSTUDIES

Master programmer i Motemarkedsføring i New York USA

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Mote markedsføring programmer fokus på både kunstneriske og bedriftens sider av moteindustrien. Studentene kan lære om markedsanalyser, visual merchandising, mote kjøper, identifisere trender, mote design og styring av reklamekampanjer.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

New York er byen med en stor global betydning og har en betydningsfull innvirkning på handel, finans, media, grafikk, mote, forskning, utdanning og teknologi i verden. Det er mange høyere utdannings-og forskningsinstitusjoner i byen spesielt medisin og Life Science.

Topp Mastergrad studie i Motemarkedsføring i New York i USA

1 Resultater i Motemarkedsføring, New York Filter

Master of Professional Studies (MPS) i Fashion Marketing

LIM College
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus
Nettstudier

MPS i Fashion Marketing gir deg praktisk erfaring samt teoretisk kunnskap. I dette unike, immersive programmet lærer du hvordan du kan forutsi trender, bygge og vedlikeholde e ...

Les mer